Închide meniul

FCSB a reușit al treilea transfer al iernii! Gigi Becali confirmă lovitura: „A semnat, este jucătorul nostru!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2024, 19:45

Reclamă
FCSB a reușit al treilea transfer al iernii! Gigi Becali confirmă lovitura: „A semnat, este jucătorul nostru!

Gigi Becali are de ce să pregătească sărbătoarea de titlu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

FCSB a reușit al treilea transfer al iernii. Chiar Gigi Becali a confirmat că a reușit să aducă jucătorul pe care și-l dorea. Este vorba despre fundaşul dreapta de Urartu, Nana Antwi. Fotbalistul intrase în ultimele 6 luni de contract și a putut semna cu liderul Ligii 1. Rămâne de văzut dacă se va alătura încă din această iarnă lotului lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La FCSB au venit în această perioadă de mercato Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, şi Baba Alhassan, de la Hermannstadt. Nana Antwi este noul jucător cu care a bătut palma latifundiarul din Pipera.

FCSB a reușit al treilea transfer al iernii

Becali este dispus să achite 50.000 de euro pentru ca fundaşul să se alăture încă de acum vicecampioanei României.

FCSB a semnat cu băiatul ăla în ianuarie, jucătorul este al nostru din iunie. Astăzi a plecat un impresar ca să negocieze cu ei, le-am trimis contractul semnat de jucător și negociază să mai dăm 50.000 și să vină mai repede”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Fundaşul de 23 de ani cotat la 275.000 de euro a marcat două goluri şi a oferit şi două assist-uri, în cele 23 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Urartu. Dacă Nana Antwi ajunge în această pauză la FCSB, Vali Crețu va părăsi echipa. Mihai Stoica speră să-l convingă pe patron să îl păstreze și pe Crețu.

Reclamă

Creţu merge şi el (n.r. în cantonament). Creţu nu mai are contract. Nu, n-am mai întâlnit o situaţie de genul ăsta. Eu aş vrea ca el să rămână până în vară şi sper să rămănă, chiar dacă va fi transferat alt fundaş dreapta, că ne poate ajuta.

Nu ştim ce aducem, mai ales jucători care n-au evoluat în România şi cred că Vali Creţu rămâne o soluţie pentru noi. Să nu uităm episodul cu Craiova 1948, dar până la eliminare s-a apărat perfect la Bahassa, meciul cu Universitatea Craiova, iar la Cluj împotriva lui Krasniqi a făcut un joc foarte bun„, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Lotul cu care FCSB pleacă în cantonament

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya, de unde va reveni în ţară pe 21 ianuarie. Gloria Sport Arena este complexul din Belek unde va fi cazat liderul. Lask Linz e singurul adversar pe care FCSB îl va întâlni în Turcia, pe 14 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3
  • Portari: Târnovanu, Vlad, Udrea
  • Fundaşi: Creţu, Panţiru, Dawa, Haruţ, Pantea, Radunovic
  • Mijlocaşi: Şut, Oct. Popescu, Lixandru, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Olaru, Radaslavescu, Laszlo, Popa, Alhassan
  • Atacanţi: Coman, Compagno, Miculescu, Băluţă, Luis Phelipe

FCSB are 44 de puncte, cu 8 mai multe decât urmăritoarea CFR Cluj. În primul meci din 2024, roș-albaștrii joacă pe teren propriu cu UTA.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și