Închide meniul

FCSB a reușit al treilea transfer al iernii! Gigi Becali confirmă lovitura: „A semnat, este jucătorul nostru!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2024, 19:45

Reclamă
FCSB a reușit al treilea transfer al iernii! Gigi Becali confirmă lovitura: „A semnat, este jucătorul nostru!

Gigi Becali are de ce să pregătească sărbătoarea de titlu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

FCSB a reușit al treilea transfer al iernii. Chiar Gigi Becali a confirmat că a reușit să aducă jucătorul pe care și-l dorea. Este vorba despre fundaşul dreapta de Urartu, Nana Antwi. Fotbalistul intrase în ultimele 6 luni de contract și a putut semna cu liderul Ligii 1. Rămâne de văzut dacă se va alătura încă din această iarnă lotului lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La FCSB au venit în această perioadă de mercato Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, şi Baba Alhassan, de la Hermannstadt. Nana Antwi este noul jucător cu care a bătut palma latifundiarul din Pipera.

FCSB a reușit al treilea transfer al iernii

Becali este dispus să achite 50.000 de euro pentru ca fundaşul să se alăture încă de acum vicecampioanei României.

FCSB a semnat cu băiatul ăla în ianuarie, jucătorul este al nostru din iunie. Astăzi a plecat un impresar ca să negocieze cu ei, le-am trimis contractul semnat de jucător și negociază să mai dăm 50.000 și să vină mai repede”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Fundaşul de 23 de ani cotat la 275.000 de euro a marcat două goluri şi a oferit şi două assist-uri, în cele 23 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Urartu. Dacă Nana Antwi ajunge în această pauză la FCSB, Vali Crețu va părăsi echipa. Mihai Stoica speră să-l convingă pe patron să îl păstreze și pe Crețu.

Reclamă

Creţu merge şi el (n.r. în cantonament). Creţu nu mai are contract. Nu, n-am mai întâlnit o situaţie de genul ăsta. Eu aş vrea ca el să rămână până în vară şi sper să rămănă, chiar dacă va fi transferat alt fundaş dreapta, că ne poate ajuta.

Nu ştim ce aducem, mai ales jucători care n-au evoluat în România şi cred că Vali Creţu rămâne o soluţie pentru noi. Să nu uităm episodul cu Craiova 1948, dar până la eliminare s-a apărat perfect la Bahassa, meciul cu Universitatea Craiova, iar la Cluj împotriva lui Krasniqi a făcut un joc foarte bun„, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Lotul cu care FCSB pleacă în cantonament

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya, de unde va reveni în ţară pe 21 ianuarie. Gloria Sport Arena este complexul din Belek unde va fi cazat liderul. Lask Linz e singurul adversar pe care FCSB îl va întâlni în Turcia, pe 14 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3
  • Portari: Târnovanu, Vlad, Udrea
  • Fundaşi: Creţu, Panţiru, Dawa, Haruţ, Pantea, Radunovic
  • Mijlocaşi: Şut, Oct. Popescu, Lixandru, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Olaru, Radaslavescu, Laszlo, Popa, Alhassan
  • Atacanţi: Coman, Compagno, Miculescu, Băluţă, Luis Phelipe

FCSB are 44 de puncte, cu 8 mai multe decât urmăritoarea CFR Cluj. În primul meci din 2024, roș-albaștrii joacă pe teren propriu cu UTA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și