Închide meniul
Video

Final incredibil în România – Slovacia 8-7! Portarul naţionalei României a crezut că s-a terminat meciul, dar mai erau 2 secunde

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2024, 20:20

Reclamă

Final incredibil în România - Slovacia 8-7

Captură AntenaPLAY

Final incredibil în România – Slovacia 8-7. Tricolorii au avut o revenire fantastică cu Slovacia şi au terminat grupa pe primul loc, cu maximum de puncte. România – Georgia, din playoff-ul Campionatului European de polo masculin, va fi joi, de la 18:00, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalul de meci a fost unul incredibil. Portarul naţionalei României, Marius Ţic, a părăsit poarta în momentul în care a auzit sirena. Gestul său putea costa România de o nouă victorie la Campionatul European de polo.

Final incredibil în România – Slovacia 8-7

Sirena sunase, de fapt, pentru că timpul de atac al României a expirat. Astfel, mai erau două secunde din meci, iar un jucătpr slovac a încercat să profite de neatenţia portarului român. Din fericire, Vlad Georgescu a fost atent şi a blocat aruncarea.

Naţionala masculină de polo a României a învins marţi, laa Dubrovnik, reprezentativa Slovaciei, scor 8-7, în al treilea doilea meci din grupa D a Campionatului European. Tricolorii vor juca cu Georgia, în play-off, pentru un loc în sferturile CE.

Scorul pe reprize a fost 1-1, 3-3, 2-3, 2-0, după un meci în care principalul marcator tricolor a fost Fulea, cu 4 goluri. Tot marţi, în ultilmul meci din grupa D se vor duela Olanda – Slovenia.

Reclamă
Reclamă 4

În grupa D, tricolorii au obţinut rezultatele: 12-8 cu Olanda, 13-5 cu Slovenia şi 8-7 cu Slovacia. Astfel, au încheiat pe primul loc, cu 9 puncte, şi vor juca în play-off, joi, cu Georgia, pentru calificarea în sferturile de finală. Adversara din această fază ar urma să fie Spania, în 12 ianuarie.

Urmează semifinalele, în 14 ianuarie, şi finalele pentru medalii, în 16 ianuarie. Campioana europeană din 2024 va obţine şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

La ediţia CE din 2022, România s-a clasat pe locul 10.

Reclamă
Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50 13 iun.

Germania – Scoţia LIVE TEXT (22:00)! Se dă startul la EURO 2024. Echipele probabile la meciul de debut al turneului final

23:45 13 iun.

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

23:33 13 iun.

Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Al-Nassr vrea să îl facă coleg cu Cristiano Rolando

23:30 13 iun.

VideoReportaj special cu românii din Wurzburg. E sărbătoare în oraşul care a devenit „casa” tricolorilor pe durata EURO 2024!

22:58 13 iun.

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

22:52 13 iun.

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și