Închide meniul
Video

Final incredibil în România – Slovacia 8-7! Portarul naţionalei României a crezut că s-a terminat meciul, dar mai erau 2 secunde

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2024, 20:20

Reclamă

Final incredibil în România - Slovacia 8-7

Captură AntenaPLAY

Final incredibil în România – Slovacia 8-7. Tricolorii au avut o revenire fantastică cu Slovacia şi au terminat grupa pe primul loc, cu maximum de puncte. România – Georgia, din playoff-ul Campionatului European de polo masculin, va fi joi, de la 18:00, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalul de meci a fost unul incredibil. Portarul naţionalei României, Marius Ţic, a părăsit poarta în momentul în care a auzit sirena. Gestul său putea costa România de o nouă victorie la Campionatul European de polo.

Final incredibil în România – Slovacia 8-7

Sirena sunase, de fapt, pentru că timpul de atac al României a expirat. Astfel, mai erau două secunde din meci, iar un jucătpr slovac a încercat să profite de neatenţia portarului român. Din fericire, Vlad Georgescu a fost atent şi a blocat aruncarea.

Naţionala masculină de polo a României a învins marţi, laa Dubrovnik, reprezentativa Slovaciei, scor 8-7, în al treilea doilea meci din grupa D a Campionatului European. Tricolorii vor juca cu Georgia, în play-off, pentru un loc în sferturile CE.

Scorul pe reprize a fost 1-1, 3-3, 2-3, 2-0, după un meci în care principalul marcator tricolor a fost Fulea, cu 4 goluri. Tot marţi, în ultilmul meci din grupa D se vor duela Olanda – Slovenia.

Reclamă
Reclamă 4

În grupa D, tricolorii au obţinut rezultatele: 12-8 cu Olanda, 13-5 cu Slovenia şi 8-7 cu Slovacia. Astfel, au încheiat pe primul loc, cu 9 puncte, şi vor juca în play-off, joi, cu Georgia, pentru calificarea în sferturile de finală. Adversara din această fază ar urma să fie Spania, în 12 ianuarie.

Urmează semifinalele, în 14 ianuarie, şi finalele pentru medalii, în 16 ianuarie. Campioana europeană din 2024 va obţine şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

La ediţia CE din 2022, România s-a clasat pe locul 10.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:44

Echipa lui George Puşcaş, Bari, rămâne în Serie B! Victorie clară în returul barajului cu Ternana

23:33

LIVE VIDEOSuedia – Finlanda și SUA – Cehia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Rezultatele din sferturile Campionatului Mondial de hochei

23:16

„Mai mult decât frați!” Hristo Stoichkov, mesaj fabulos despre relația cu Gică Hagi și Gică Popescu!

23:15

Mihai Rotaru a realizat prima mutare pentru noul sezon: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

22:41

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

22:34

„Miculescu e cel mai bun!” Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB!

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 5 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și