Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe! Starul francez poate rămâne la PSG

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 11:31

Reclamă
Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe! Starul francez poate rămâne la PSG

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe

Kylian Mbappe poate pleca de la PSG / Profimediaimages

Nasser Al-Khelaifi a declarat că are un acord cu Kylian Mbappe. Preşedintele clubului PSG şi-a reiterat dorinţa ca starul francez să continue la campioana Franţei şi crede că gruparea pariziană rămâne cea mai bună opţiune pentru el, care devine jucător liber în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe încă nu s-a decis în privinţa viitorului său. Starul francez va deveni liber de contract la finalul sezonului.

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe

„Nu vreau să ascund că îmi doresc ca Mbappe să rămână, cel mai bun jucător din lume este Kylian şi cel mai bun club pentru el este Paris. El are cel mai bun centru de antrenament din lume (noul Campus PSG – n.r.), cel mai bun antrenor din lume (Luis Enrique). În fiecare an joacă în Liga Campionilor, cu siguranţă suntem cel puţin în optimi, chiar în semifinală sau finală. Suntem acolo cu marile cluburi”, a declarat Al-Khelaifi la canalul RMC.

Oficialul din Qatar a subliniat că Mbappe are un acord cu el, dar problema prelungirii contractului sau a plecării lui „nu este o chestiune de bani”. De la 1 ianuarie, Mbappe poate semna cu oricare alt club sau să-şi prelungească acordul cu PSG.

Al-Khelaifi a cerut presei să nu mai speculeze despre viitorul lui Mbappe: „Avem o mulţime de meciuri foarte importante, vă cer să-l lăsaţi pe Kylian în pace, lăsaţi-l în pace”.

Reclamă

Preşedintele lui PSG a mai promis că duo-ul format din antrenorul Luis Enrique, sosit vara trecută, şi directorul sportiv Luis Campos va rămâne pe loc şi în următoarele sezoane: „Sunt foarte mulţumit de munca ambilor, fac o treabă fantastică”.

Dezvăluiri despre viitorul lui Kylian Mbappe

Au apărut dezvăluiri de ultimă oră despre viitorul lui Kylian Mbappe. Apropiații superstarului de la PSG au oferit noi detalii despre situația acestuia.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, Kylian Mbappe nu s-a înțeles, cel puțin până în momentul de față, cu oficialii lui PSG, pentru a-și prelungi contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, apropiații acestuia au anunțat faptul că superstarul nu s-a înțeles nici cu un alt club, astfel că, viitorul acestuia rămâne momentan indecis.

„Nu este nicio înțelegere legată de viitorul lui Kylian. Nu a existat nicio discuție legată de viitorul său. Nicio influență nu poate modifica momentul în care acesta va discuta cu cineva, sau va reflecta, sau va lua o decizie”, a anunțat Fabrizio Romano.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și