Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe! Starul francez poate rămâne la PSG

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 11:31

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe! Starul francez poate rămâne la PSG

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe

Kylian Mbappe poate pleca de la PSG / Profimediaimages

Nasser Al-Khelaifi a declarat că are un acord cu Kylian Mbappe. Preşedintele clubului PSG şi-a reiterat dorinţa ca starul francez să continue la campioana Franţei şi crede că gruparea pariziană rămâne cea mai bună opţiune pentru el, care devine jucător liber în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe încă nu s-a decis în privinţa viitorului său. Starul francez va deveni liber de contract la finalul sezonului.

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe

„Nu vreau să ascund că îmi doresc ca Mbappe să rămână, cel mai bun jucător din lume este Kylian şi cel mai bun club pentru el este Paris. El are cel mai bun centru de antrenament din lume (noul Campus PSG – n.r.), cel mai bun antrenor din lume (Luis Enrique). În fiecare an joacă în Liga Campionilor, cu siguranţă suntem cel puţin în optimi, chiar în semifinală sau finală. Suntem acolo cu marile cluburi”, a declarat Al-Khelaifi la canalul RMC.

Oficialul din Qatar a subliniat că Mbappe are un acord cu el, dar problema prelungirii contractului sau a plecării lui „nu este o chestiune de bani”. De la 1 ianuarie, Mbappe poate semna cu oricare alt club sau să-şi prelungească acordul cu PSG.

Al-Khelaifi a cerut presei să nu mai speculeze despre viitorul lui Mbappe: „Avem o mulţime de meciuri foarte importante, vă cer să-l lăsaţi pe Kylian în pace, lăsaţi-l în pace”.

Reclamă

Preşedintele lui PSG a mai promis că duo-ul format din antrenorul Luis Enrique, sosit vara trecută, şi directorul sportiv Luis Campos va rămâne pe loc şi în următoarele sezoane: „Sunt foarte mulţumit de munca ambilor, fac o treabă fantastică”.

Dezvăluiri despre viitorul lui Kylian Mbappe

Au apărut dezvăluiri de ultimă oră despre viitorul lui Kylian Mbappe. Apropiații superstarului de la PSG au oferit noi detalii despre situația acestuia.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, Kylian Mbappe nu s-a înțeles, cel puțin până în momentul de față, cu oficialii lui PSG, pentru a-și prelungi contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, apropiații acestuia au anunțat faptul că superstarul nu s-a înțeles nici cu un alt club, astfel că, viitorul acestuia rămâne momentan indecis.

„Nu este nicio înțelegere legată de viitorul lui Kylian. Nu a existat nicio discuție legată de viitorul său. Nicio influență nu poate modifica momentul în care acesta va discuta cu cineva, sau va reflecta, sau va lua o decizie”, a anunțat Fabrizio Romano.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și