Închide meniul
Foto

Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu: „Poate de asta!” :)

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 ianuarie 2024, 14:47 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 11:41

Reclamă
Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu: „Poate de asta!” :)

Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu

Florin Tănase

Florin Tănase a făcut o glumă genială în momentul în care a fost întrebat despre forma în care se află Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a avut o scădere vizibilă de formă şi a devenit rezervă de lux la FCSB în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a glumit pe seama fostului său coleg de la FCSB şi a spus că din cauza faptului că a plecat el de la echipă a scăzut şi randamentului lui Tavi Popescu. Totuşi, Tănase îi ia partea lui Popescu şi spune că acesta nu a făcut un sezon atât de slab.

Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu

(n.r. – Tavi Popescu era într-o formă bună, ce crezi că s-a întâmplat cu el?”) Păi, am plecat eu, poate de asta. Glumesc, glumesc. Mie mi s-a părut că atunci când a fost în teren, pe orice poziție a jucat, mi s-a părut că altfel s-a exprimat echipa, mult mai periculoasă. Nu cred că a făcut un sezon foarte prost„, a spus Florin Tănase în exclusivitate la AntenaSport.

Gigi Becali, derapaj la Tavi Popescu şi iubita lui

Gigi Becali a avut un derapaj la Tavi Popescu şi iubita lui. Patronul FCSB crede că forma slabă a „perlei” este din cauza iubitei pe care o are Octavian Popescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța Vezi toate știrile
Citește și