Închide meniul

FCSB a avut trei căpitani, în prima repriză a amicalului cu Lask Linz

Dan Roșu Publicat: 14 ianuarie 2024, 11:34

Reclamă
FCSB a avut trei căpitani, în prima repriză a amicalului cu Lask Linz

FCSB a avut trei căpitani, în prima repriză a amicalului cu Lask Linz

Baba Alhassan, căpitan în meciul dintre FCSB şi Lask Linz - FCSB TV

FCSB a avut trei căpitani, în prima repriză a amicalului cu Lask Linz. Pentru că tradiţia liderului din Liga 1 spune că jucătorii care sunt noi la echipă să poarte banderola în primul amical, Baba Alhassan şi Luis Phelipe au avut parte de o surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut programat duminică dimineaţă singurul amical din stagiunea de pregătire din Antalya, cu Lask Linz. Noile achiziţii, Baba Alhassan şi Luis Phelipe, s-au aflat în primul 11 al lui Elias Charalambous.

FCSB a avut trei căpitani, în prima repriză a amicalului cu Lask Linz

Alhassan a fost susprins de momentul în care, la debutul meciului, a primit banderola, care a stat însă pe braţul său doar 15 minute, ajungând apoi la Phelipe. Marcatorul singurului gol al primei reprize i-a cedat-o apoi adevăratului căpitan, Darius Olaru.

Africanii transferaţi de Gigi Becali pregătesc deja petrecerea de titlu

Africanii transferaţi de Gigi Becali, Siyabonga Ngezana şi Baba Alhassan, pregătesc deja petrecerea de titlu. Acestora li se alătură şi brazilianul Luis Phelipe.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, Ngezana a anunţat care este atmosfera la echipă şi a venit cu dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului. Roş-albaştrii sunt pe primul loc în Liga 1 şi mari favoriţi la ridicarea trofeului, după o pauză de 9 ani.

Reclamă

Ultimii sosiţi la FCSB se gândesc deja la petrecerea de titlu. Străinii aduşi de Becali îi fac pe plac patronului despre care a scris şi presa din Africa de Sud. Aflat de şase luni la FCSB, Ngezana a primit „botezul” în acelaşi timp cu nou-veniţii Luis Phelipe şi Baba Alhassan.

„Am încercat să cânt singur… toată lumea o ştie pe Rihanna. Eu nu ştiu nici măcar o piesă în română„, a spus Ngezana pentru AntenaSport.

„Ne-au primit bine, nu ne tratează ca pe nişte jucători noi. Sunt pregătit să iau titlul!„, a precizat Baba Alhassan.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și