Închide meniul

FCSB a avut trei căpitani, în prima repriză a amicalului cu Lask Linz

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 ianuarie 2024, 11:34

FCSB a avut trei căpitani, în prima repriză a amicalului cu Lask Linz

FCSB a avut trei căpitani, în prima repriză a amicalului cu Lask Linz

Baba Alhassan, căpitan în meciul dintre FCSB şi Lask Linz - FCSB TV

FCSB a avut trei căpitani, în prima repriză a amicalului cu Lask Linz. Pentru că tradiţia liderului din Liga 1 spune că jucătorii care sunt noi la echipă să poarte banderola în primul amical, Baba Alhassan şi Luis Phelipe au avut parte de o surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut programat duminică dimineaţă singurul amical din stagiunea de pregătire din Antalya, cu Lask Linz. Noile achiziţii, Baba Alhassan şi Luis Phelipe, s-au aflat în primul 11 al lui Elias Charalambous.

FCSB a avut trei căpitani, în prima repriză a amicalului cu Lask Linz

Alhassan a fost susprins de momentul în care, la debutul meciului, a primit banderola, care a stat însă pe braţul său doar 15 minute, ajungând apoi la Phelipe. Marcatorul singurului gol al primei reprize i-a cedat-o apoi adevăratului căpitan, Darius Olaru.

Africanii transferaţi de Gigi Becali pregătesc deja petrecerea de titlu

Africanii transferaţi de Gigi Becali, Siyabonga Ngezana şi Baba Alhassan, pregătesc deja petrecerea de titlu. Acestora li se alătură şi brazilianul Luis Phelipe.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, Ngezana a anunţat care este atmosfera la echipă şi a venit cu dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului. Roş-albaştrii sunt pe primul loc în Liga 1 şi mari favoriţi la ridicarea trofeului, după o pauză de 9 ani.

Reclamă

Ultimii sosiţi la FCSB se gândesc deja la petrecerea de titlu. Străinii aduşi de Becali îi fac pe plac patronului despre care a scris şi presa din Africa de Sud. Aflat de şase luni la FCSB, Ngezana a primit „botezul” în acelaşi timp cu nou-veniţii Luis Phelipe şi Baba Alhassan.

„Am încercat să cânt singur… toată lumea o ştie pe Rihanna. Eu nu ştiu nici măcar o piesă în română„, a spus Ngezana pentru AntenaSport.

„Ne-au primit bine, nu ne tratează ca pe nişte jucători noi. Sunt pregătit să iau titlul!„, a precizat Baba Alhassan.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și