Închide meniul

Luis Enrique a răbufnit din cauza întrebărilor legate de Kylian Mbappe: „Ştiţi de câţi ani sunt în elita fotbalului?”

Alex Masgras Publicat: 15 ianuarie 2024, 14:42

Reclamă
Luis Enrique a răbufnit din cauza întrebărilor legate de Kylian Mbappe: „Ştiţi de câţi ani sunt în elita fotbalului?

Luis Enrique a răbufnit din cauza întrebărilor legate de Kylian Mbappe

Luis Enrique, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Luis Enrique a răbufnit din cauza întrebărilor legate de Kylian Mbappe. Antrenorul celor de la PSG a susţinut conferinţa de presă de la finalul victoriei cu Lens, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul a fost iritat pe parcursul conferinţei din cauza întrebărilor legate de viitorul lui Kylian Mbappe.

Luis Enrique a răbufnit din cauza întrebărilor legate de Kylian Mbappe

Contractul starului francez cu echipa de pe Parc des Princes expiră la finalul acestui sezon, iar Mbappe poate semna în acest moment cu oricine. În ultima vreme au reapărut zvonurile unei mutări la Real Madrid, dar întrebările jurnaliştilor francezi pe acest subiect l-au deranjat pe Luis Enrique:

„Știți de câți ani sunt în elita fotbalului? Cinci la Real Madrid, opt la Barcelona, ca jucător. Ca antrenor, am petrecut șase ani la Barcelona, am fost la Roma și la Celta Vigo.

Am fost în vestiare unde mereu s-a vorbit despre o singură persoană. Apoi, discuțiile au devenit zvonuri și, în cele din urmă, minciuni. Așa se inventează o minciună. Sunt obșinuit cu asta, deci nu-mi pasă”, a declarat Luis Enrique, potrivit goal.com.

Reclamă

Reacţia imediată a lui Florentino Perez, când a fost întrebat de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Reacţia imediată a lui Florentino Perez, când a fost întrebat de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Preşedintele celor de la Real Madrid a evitat să vorbească despre starul de la PSG.

Real Madrid a făcut spectacol în finala Supercupei Spaniei, pe care a câştigat-o chiar în faţa marilor rivali de la Barcelona. Vinicius a reuşit un hat-trick şi a fost desemnat omul meciului.

La partidă a fost prezent şi Florentino Perez, iar jurnaliştii nu au ratat ocazia să îl întrebe despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

„Real nu este ziua să vorbim despre asta, este o zi în care trebuie să felicităm jucătorii pe care îi avem, nu pe cei pe care îi au alte echipe”, a spus Florentino Perez când a fost întrebat de transferul lui Mbappe, imediat după ce Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei.

Florentino Perez a vorbit şi despre prestaţia echipei sale din Supercupa Spaniei cu Barcelona.

„Sunt mulțumit pentru că fanii sunt încântați de faptul că au văzut un meci frumos. Sunt mulți fani madrileni aici în Arabia, așa cum s-a și văzut, care au trăit una dintre cele mai fericite nopți.

Vinicius strălucește aproape de fiecare dată, astăzi a meritat trofeul și e foarte fericit. E fenomenal efortul pe care îl face la fiecare meci, de aceea este unul dintre cei mai buni din lume. Este extrem de tânăr, e fericit și foarte bun, iar de la an la an va fi mai bun”, a mai spus Perez.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și