Închide meniul

Reacţia imediată a lui Florentino Perez, când a fost întrebat de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2024, 9:29

Reacţia imediată a lui Florentino Perez, când a fost întrebat de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Reacţia imediată a lui Florentino Perez, când a fost întrebat de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Profimedia

Reacţia imediată a lui Florentino Perez, când a fost întrebat de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Preşedintele celor de la Real Madrid a evitat să vorbească despre starul de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a făcut spectacol în finala Supercupei Spaniei, pe care a câştigat-o chiar în faţa marilor rivali de la Barcelona. Vinicius a reuşit un hat-trick şi a fost desemnat omul meciului.

Reacţia imediată a lui Florentino Perez, când a fost întrebat de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

La partidă a fost prezent şi Florentino Perez, iar jurnaliştii nu au ratat ocazia să îl întrebe despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid.

Real nu este ziua să vorbim despre asta, este o zi în care trebuie să felicităm jucătorii pe care îi avem, nu pe cei pe care îi au alte echipe”, a spus Florentino Perez când a fost întrebat de transferul lui Mbappe, imediat după ce Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei.

Florentino Perez a vorbit şi despre prestaţia echipei sale din Supercupa Spaniei cu Barcelona.

Reclamă

„Sunt mulțumit pentru că fanii sunt încântați de faptul că au văzut un meci frumos. Sunt mulți fani madrileni aici în Arabia, așa cum s-a și văzut, care au trăit una dintre cele mai fericite nopți. 

Vinicius strălucește aproape de fiecare dată, astăzi a meritat trofeul și e foarte fericit. E fenomenal efortul pe care îl face la fiecare meci, de aceea este unul dintre cei mai buni din lume. Este extrem de tânăr, e fericit și foarte bun, iar de la an la an va fi mai bun”, a mai spus Perez.

Real Madrid – FC Barcelona 4-1. „Galacticii” au câștigat Supercupa Spaniei, după un El Clasico „de foc”

Echipa lui Carlo Ancelotti a câștigat Supercupa Spaniei. După o primă repriză senzațională, în care Vinicius a reușit să marcheze un hattrick, echipa lui Xavi nu a reușit să revină în repriza secundă. Tot „galacticii” au punctat în a doua parte, prin Rodrygo. Singurul gol al catalanilor a fost marcat de Lewandowski în minutul 33.

Reclamă 4 / 0/3

Rodrygp a stabilit scorul final în minutul 64, din pasa lui Vincius Junior, iar Araujo a fost eliminat în minutul 71 spulberând speranţele unei reveniri catalane care ar fi ţinut, oricum, de domeniul fanteziei.

Rodrygo a stabilit scorul final în minutul 64, din pasa lui Vincius Junior, iar Araujo a fost eliminat în minutul 71 spulberând speranţele unei reveniri catalane care ar fi ţinut, oricum, de domeniul fanteziei.

Real Madrid s-a impus cu 4-1, cucerind pentru a 13-a oară Supercupa Spaniei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și