Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

AS.ro LIVE | Interviu eveniment cu Mihai Badea. Omul care l-a „făcut mare” pe Drăguşin a făcut dezvăluiri de senzaţie

Publicat: 17 ianuarie 2024, 11:00

Reclamă
AS.ro LIVE | Interviu eveniment cu Mihai Badea. Omul care l-a „făcut mare pe Drăguşin a făcut dezvăluiri de senzaţie

AS.ro LIVE | Interviu eveniment cu Mihai Badea, de la 10:30

Captură AntenaSport

AS.ro LIVE  | Un interviu eveniment cu Mihai Badea a fost difuzat de la 10:30 în emisiunea moderată de Dan Pavel. 11 ani avea Radu Drăguşin când l-a cunoscut pe Mihai Badea, omul care a depus o muncă titanică să-l aducă la clubul Regal Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS.ro LIVE a revenit în forţă în 2024. Omul care l-a adus pe Radu Drăguşin la clubul Regal Sport a vorbit despre omul momentului în fotbalul românesc. Radu Drăguşin s-a transferat la Tottenham, pentru suma de 25 de milioane, la care pot fi adăugate bonusuri de 6 milioane de euro.

AS.ro LIVE Interviu eveniment cu Mihai Badea, de la 10:30

Am făcut un marcaj strâns mamei lui. Eu îl pun pe Radu Drăguşin la nivelul lui David Popovici, în momentul ăsta”, spune Mihai Badea. Acesta va vorbi şi despre momentul în care Radu Drăguşin a fost ofertat de FCSB, dar şi cum l-a ratat Atletico Madrid.

Clubul care i-a crescut pe Radu Drăguşin şi Tavi Popescu avea parteneriat cu Atletico Madrid. Spaniolii au avut prima opţiune înainte ca Drăguşin să plece la Juventus.

Sunt convins că cei de la Atletico regretă. Din ce ştiu eu, îşi doreşte să ajungă la Real Madrid”, ne-a mai declarat Mihai Badea.

Reclamă

Au făcut ofertă către noi pentru Radu (n.r: FCSB), am fost cu Radu în baza lor. Radu a zis că nu, gândul lui e de a juca afară”, a subliniat Mihai Badea.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și