Închide meniul

Dinamo l-a prezentat oficial pe Georgi Milanov! „Câinii” au adus un mijlocaș care a jucat zeci de meciuri în cupele europene

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 21:17

Reclamă
Dinamo l-a prezentat oficial pe Georgi Milanov! Câinii” au adus un mijlocaș care a jucat zeci de meciuri în cupele europene

Dinamo l-a prezentat oficial pe Georgi Milanov

Dinamo l-a prezentat oficial pe Georgi Milanov / Facebook Dinamo

Dinamo l-a prezentat oficial pe Georgi Milanov. Oficialii echipei din Ștefan cel Mare au anunțat al 5-lea transfer din această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul bulgar, cu 47 de selecții la echipa națională, a ajuns la clubul pregătit de Zeljko Kopic din postura de jucător liber de contract. Acesta nu a mai fost legitimat la niciun club din vara trecută, după despărțirea de Al-Dhafra, din Emiratele Arabe Unite.

Dinamo l-a prezentat oficial pe Georgi Milanov! Anunțul oficialilor din Ștefan cel Mare

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, oficialii celor de la Dinamo au anunțat transferul lui Georgi Milanov. Experimentatul mijlocaș se va alătura în cel mai scurt timp lotului pregătit de Zeljko Kopic și ar putea debuta cât de curând la noua sa echipă.

„Bine ai venit, Georgi Milanov!

Internaționalul bulgar Georgi Milanov (31 de ani), ultima oară la Al-Dhafra, în Emiratele Arabe Unite, este de astăzi noul jucător al echipei noastre, anunță Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de comunicare.

Reclamă
Reclamă

Cu 8 trofee în palmares, 47 de selecții pentru prima reprezentativă a Bulgariei și peste 60 de meciuri în competițiile europene, Georgi Milanov s-a alăturat lotului dinamovist și a intrat în programul de pregătire sub comanda antrenorului Željko Kopić.

Litex Lovech (Bulgaria), CSKA Moscova (Rusia), Grasshoppers (Elveția), Fehervar (Ungaria), Levski Sofia (Bulgaria) și Al-Dhafra (EAU) sunt echipele la care a evoluat Georgi Milanov.

Fotbalistul bulgar al anului 2012, Georgi Milanov a câștigat în carieră 8 trofee: două titluri de campion în Bulgaria (2010, 2011 / Litex Lovech), Cupa Bulgariei (2022 / Levski Sofia), Supercupa Bulgariei (2011 / Litex Lovech), două titluri de campion în Rusia (2014, 2016 / CSKA Moscova), Supercupa Rusiei (2015 / CSKA Moscova) și Cupa Ungariei (2019 / Fehervar)”, au anunțat oficialii de la Dinamo, pe contul de Facebook.

Reclamă

Primul duel oficial al „câinilor”, din 2024, va fi la Ploiești, împotriva celor de la Petrolul. Partida se va juca sâmbătă, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Zeljko Kopic are probleme de lot înainte de Petrolul – Dinamo

Zeljko Kopic are probleme de lot înainte de Petrolul – Dinamo. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare a vorbit despre problemele jucătorilor, înainte de prima partidă din anul 2024, care se va juca pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

„Nu ne putem baza pe Dennis Politic, care este suspendat, nici pe Velkovski, nu i-a ajuns permisul de muncă şi nu poate juca. Toţi ceilalţi jucători sunt pregătiţi. Suntem motivaţi, aştept de la jucători să fie la nivelul maxim. Respectăm Petrolul mult, ştiu că au o echipă bună, au înscris 22 de goluri şi au primit 22.

Vom avea un meci dificil, jucătorii noştri trebuie să fie războinici, pentru că vor fi multe dueluri, un meci cu intensitate, energie, iar pentru un rezultat bun trebuie să fim la nivel înalt la aceste aspecte.

Pentru noi, fiecare meci este important. Mai avem 9+9 jocuri (n.r – cu tot cu play-out-ul), pe fiecare le vom pregăti la fel, să fim la cel mai înalt nivel la care putem”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și