Închide meniul

Zeljko Kopic are probleme de lot înainte de Petrolul – Dinamo. Tehnicianul, vești proaste pentru fanii „câinilor”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 16:48

Zeljko Kopic are probleme de lot înainte de Petrolul – Dinamo. Tehnicianul, vești proaste pentru fanii câinilor”

Zeljko Kopic are probleme de lot înainte de Petrolul - Dinamo

Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo / Facebook DInamo București

Zeljko Kopic are probleme de lot înainte de Petrolul – Dinamo. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare a vorbit despre problemele jucătorilor, înainte de prima partidă din anul 2024, care se va juca pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre „lupii galbeni” și formația pregătită de Zeljko Kopic este programat pentru data de 20 ianuarie, de la ora 20:00. Duelul contează pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din anul 2024, și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Zeljko Kopic are probleme de lot înainte de Petrolul – Dinamo. Dennis Politic și Darko Velkovski nu vor juca la Ploiești

La conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul Ploiești, Zeljko Kopic a dezvăluit faptul că Dinamo nu se va putea baza pe Dennis Politic și pe Darko Velkovski, care a ajuns în lotul „câinilor” în această iarnă. În cazul lui Politic acesta nu va putea juca din cauza unei suspendări, iar Velkovski nu poate fi utilizat din cauza faptului că, până în momentul de față, nu a primit permisul de muncă.

„Nu ne putem baza pe Dennis Politic, care este suspendat, nici pe Velkovski, nu i-a ajuns permisul de muncă şi nu poate juca. Toţi ceilalţi jucători sunt pregătiţi. Suntem motivaţi, aştept de la jucători să fie la nivelul maxim. Respectăm Petrolul mult, ştiu că au o echipă bună, au înscris 22 de goluri şi au primit 22.

Vom avea un meci dificil, jucătorii noştri trebuie să fie războinici, pentru că vor fi multe dueluri, un meci cu intensitate, energie, iar pentru un rezultat bun trebuie să fim la nivel înalt la aceste aspecte

Reclamă

Pentru noi, fiecare meci este important. Mai avem 9+9 jocuri (n.r – cu tot cu play-out-ul), pe fiecare le vom pregăti la fel, să fim la cel mai înalt nivel la care putem”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Basarab Panduru, surprins de ultimul transfer realizat de Dinamo

Basarab Panduru a fost surprins de ultimul transfer realizat de Dinamo. Fostul internaţional a crezut că formaţia din Ştefan cel Mare l-a readus pe Harlem Gnohere în Liga 1, însă de fapt, „câinii” l-au transferat pe Eddy Gnahore, fost jucător al lui Manchester City şi Napoli.

„(N.r. Despre Domagoj Pavicic) Trebuie să fii bucuros că ai găsit un antrenor care te vrea, te bagă, te cunoaşte şi tu să pleci în vară unde vrei. (N.r. Despre Eddy Gnahore) Am crezut că e Gnohere prima dată, nu mă miram dacă voiau să-l aducă, m-am uitat mai atent şi am spus că nu e el.

Reclamă 4 / 0/3

Ăsta e interesant, să vii de la Ascoli, să joci pe la Amiens, să te duci în China la un moment dat, să valorezi patru milioane, s-a accidentat, are două-trei operaţii la genunchi, a fost şi pe la City când era tânăr, nu ştiu. L-am văzut că joaca închizător, într-un meci. Are 11 meciuri la Ascoli, anul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi Vezi toate știrile
Citește și