Închide meniul

Discursul războinic al lui Cristi Săpunaru din vestiar, înaintea derby-ului cu FC U Craiova: „O singură chestie vă cer!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 14:18

Reclamă
Discursul războinic al lui Cristi Săpunaru din vestiar, înaintea derby-ului cu FC U Craiova: „O singură chestie vă cer!

Discursul războinic al lui Cristi Săpunaru din vestiar, înaintea derby-ului cu FC U Craiova

Discursul războinic al lui Cristi Săpunaru din vestiar, înaintea derby-ului cu FC U Craiova. Căpitanul Rapidului a ţinut un discurs de lider adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru a luat cuvântul în vestiar, înaintea derby-ului cu FC U Craiova, câştigat de Rapid cu scorul de 4-3. Săpunaru le-a cerut colegilor unitate, determinare şi concentrare.

Discursul războinic al lui Cristi Săpunaru din vestiar, înaintea derby-ului cu FC U Craiova

„O singură chestie vă cer. Să fim o familie. Nu vă cer să fiți rapidiști ca cei din tribune și nu vă cer să fiți ceva special, vă cer doar să fim o familie. Să alergați 95 sau 100 de minute cât ține meciul pentru ăla de lângă voi și pentru echipa asta. Numai așa putem până la sfârșitul campionatului să luăm toate punctele. Dacă nu, nu avem nicio șansă, vă spun de pe acum. Tare de la început, concentrați și la sfârșitul meciului ne bucurăm împreună„, a fost discursul lui Cristi Săpunaru.

Rapid – FCU Craiova 4-3! Meci nebun în Giulești! Rapidiștii au reușit „remontada” la ultimul meci al lui Horațiu Moldovan

Meciul Rapid – FCU Craiova s-a încheiat cu scorul de 4-3. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din anul 2024.

Oltenii lui Giovanni Costantino au început excelent partida și au marcat în minutul 25, prin Albu. Rapid a egalat în minutul 43, prin golul lui Krasniqi, care se afla la primul meci oficial pentru giuleșteni. Nebunia a început în a 2-a repriză, atunci când oltenii au marcat rapid, de 2 ori, prin Baeten și Bildar. Totuși, elevii lui Cristiano Bergodi au reușit să egaleze, după reușitele lui Rrahmani și Onea. Finalul a fost decis de golul lui Burmaz, din minutul 90+4, care a completat „remontada” giuleștenilor. După acest meci, Rapid este pe locul al 3-lea, cu 36 de puncte. De cealaltă parte, FCU Craiova se află pe poziția a 10-a, cu 27 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
Vezi toate știrile
Citește și