Închide meniul

Rapid – FCU Craiova 4-3! Meci nebun în Giulești! Rapidiștii au reușit „remontada” la ultimul meci al lui Horațiu Moldovan

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 ianuarie 2024, 22:04

Rapid – FCU Craiova 4-3! Meci nebun în Giulești! Rapidiștii au reușit remontada” la ultimul meci al lui Horațiu Moldovan

Rapid - FCU Craiova 4-3

Profimedia

Meciul Rapid – FCU Craiova s-a încheiat cu scorul de 4-3. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din anul 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii lui Giovanni Costantino au început excelent partida și au marcat în minutul 25, prin Albu. Rapid a egalat în minutul 43, prin golul lui Krasniqi, care se afla la primul meci oficial pentru giuleșteni. Nebunia a început în a 2-a repriză, atunci când oltenii au marcat rapid, de 2 ori, prin Baeten și Bildar. Totuși, elevii lui Cristiano Bergodi au reușit să egaleze, după reușitele lui Rrahmani și Onea. Finalul a fost decis de golul lui Burmaz, din minutul 90+4, care a completat „remontada” giuleștenilor. După acest meci, Rapid este pe locul al 3-lea, cu 36 de puncte. De cealaltă parte, FCU Craiova se află pe poziția a 10-a, cu 27 de puncte.

Rapid – FCU Craiova 4-3

UPDATE: Final de meci! Rapid – FCU Craiova 4-3!

Min. 90+4: GOOOL Rapid! Burmaz a înscris la debut, după ce a primit o centrare excelentă în careu! L-a învins pe gurău cu o lovitură de cap/

Min. 86: Ocazie mare pentru FCU Craiova! Șutul lui Blănuță a trecut puțin pe lângă poartă! Ar fi putut să pasese către un coechipier, care se afla într-o poziție excelentă.

Reclamă

Min. 81: GOOOOL Rapid! Onea a restabilit egalitatea, cu un șut puternic, de la marginea careului!

Min. 76: GOOOL Rapid! Rrahmani a transformat o lovitură de la 11 metri!

Min. 54: GOOOL FCU Craiova! Blidar a marcat pentru olteni. Echipa lui Mititelu, aproape de o victorie mare în Giuleşti

Reclamă 4 / 0/3

Min. 51: GOOOL FCU Craiova! Baeten i-a readus pe olteni în avantaj! A primit o pasă excepțională în interiorul careului și l-a învins fără probleme pe Horațiu Moldovan!

UPDATE: A început a doua repriză.

UPDATE: Pauză în Giulești!

Min. 43: GOOOOOL Rapid! Krasniqi a înscris la debutul pentru Rapid! După o serie de pase care au făcut praf apărarea oltenilor, jucătorul din Kosovo a trimis un șut de la marginea careului și l-a învins pe Gurău!

Min. 35: Ocazie pentru Rapid! Hasani a trimis un șut slab, din interiorul careului, care a fost prins fără probeleme de Gurău.

Min. 25: GOOOOOL FCU Craiova! Albu a trimis un șut senzațional, care s-a oprit direct în vinclul porții lui Horațiu Moldovan. Mingea a fost trimisă de la marginea careului, iar portarul echipei naționale nu a putut respinge balonul.

Min. 21: Ocazie pentru FCU Craiova! Șutul trimis de Bauza a fost prins de Horațiu Moldovan.

Reclamă

Min. 15: Partida a fost reluată!

Min. 10: Meciul a fost întrerupt! Fanii au început un adevărat show pirotehnic în Giulești!

Min. 7: Prima ocazie a meciului! Răzvan Oaidă a şutat pe lângă poarta lui Gurău. A trimis un balon puternic, de la marginea careului.

Min. 1: A început duelul din Giulești.

Rapid: Horaţiu Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Braun – Oaidă, Djokovic, Cîrjan – Hasani, Rrahmani, Krasniqi

FCU Craiova: Gurău – Negru, Kvakic, Lacroix, Padula – Achim, Albu – Baeten, Bauza, Blider – Chiţu

Derby-ul cu FC U Craiova poate fi ultimul al lui Horaţiu Moldovan la Rapid. Portarul giuleştenilor şi al naţionalei României se află în negocieri avansate cu Betis Sevilla. Despre plecarea lui Horaţiu Moldovan au vorbit atât colegii săi de la Rapid, cât şi Cristiano Bergodi.

Damjan Djokovic i-a recomandat lui Horaţiu Moldovan să accepte oferta din Spania, deoarece La Liga este un campionat puternic.

„(Ce l-ai sfătui pe Horaţiu Moldovan să facă? Se vorbeşte despre transferul lui la Betis sau Celtic) Nu răspund la zvonuri, până nu pleacă cineva… dacă oricare jucător primeşte o ofertă dintr-o ţară ca şi Spania, de exemplu, îl sfătuiască să se ducă cât mai repede posibil la aeroport. Şi fără bagaje!”, a transmis Damjan Djokovic, la conferinţa de presă.

Şi Cristiano Bergodi a oferit declaraţii despre o posibilă plecare a lui Horaţiu Moldovan. Antrenorul italian l-a sfătuit pe portarul naţionalei să rămână la Rapid, până la finalul sezonului.

De asemenea, Bergodi a mai transmis faptul că va transfera imediat un nou portar la Rapid, în cazul în care Horaţiu Moldovan va pleca în această iarnă.

„Până când nu semnează cu o altă echipă, cât timp nu e nimic oficial, eu nu ştiu ce pot să spun. Rămâne portarul nostru şi va juca. După vom vedea. Probabil suntem şi în căutarea unui portar, în eventualitatea în care va pleca Horaţiu. Nu e listă de aşteptare, ne-am uitat, am căutat cu scoutingul, cu tot. Vom vedea după, dacă se întâmplă ca Horaţiu să plece.

Moral el stă bine. Nu are niciun fel de problemă. Ştie că probabil are ceva, dar profesional trebuie să arate. E portarul naţionalei României, nu se poate face de râs, să îi scadă concentrarea. Am vorbit cu el, mi-a dat senzaţia că e bine.

Eu l-am sfătuit să rămână aici, i-am zis că îmi doresc să rămână aici. E important pentru el să joace pentru titlu şi pentru naţională. Cunoaşte şi campionatul, în afară nu se ştie niciodată. Eu l-am sfătuit pentru a face un Campionat European important… după poate pleca într-o ţară importantă. Ăsta e sfatul meu”, a transmis şi Cristiano Bergodi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și