Închide meniul
Foto

„Te-ai angajat pe şantier?!” Gabriel Tamaş şi-a uimit prietenii, în timp ce soţia sa întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 12:24

Reclamă

Gabriel Tamaş şi-a uimit prietenii cu ultima sa apariţie. Fostul internaţional român a apărut îmbrăcat într-o salopetă, iar fanii şi prietenii au reacţionat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş s-a retras din fotbal anul trecut, dar continuă să trezească interes la fiecare apariţiei. Ultima a fost una de senzaţie, iar fanii şi prietenii săi au reacţionat imediat.

Gabriel Tamaş şi-a uimit prietenii, în timp ce soţia sa întoarce toate privirile

„Te-ai angajat pe şantier?„, l-a întrebat un prieten pe reţelele de socializare. La postarea lui Tamaş au reacţionat Budescu şi Daminuţă. „Păi da, top”, a scris Budescu, în timp ce Daminuţă i-a transmis că e „bombă”.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial)

Şi soţia lui Tamaş este o prezenţă activă pe reţelele de socializare. Ioana arată uimitor şi fiecare postare atrage comentarii pline de admiraţie din partea fanilor. (VEZI IMAGINI FABULOASE CU TAMAŞ ŞI SOŢIA LUI ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Transformarea spectaculoasă a soţiei lui Gabriel Tamaş. Cum a apărut superba Ioana

Transformarea spectaculoasă a soţiei lui Gabriel Tamaş. Frumoasa Ioana şi-a schimbat look-ul, iar fanii au reacţionat imediat. Ioana a apărut alături şi de soţul său. Ioana Tamaş a revenit în forţă pe reţelele de socializare şi-a dezvăluit schimbare de look. Fanii soţiei lui Gabriel Tamaş au reacţionat imediat.

„Cuvintele nu îşi au rostul! Eşti magică!”, a fost unul dintre mesajele primite la postarea în care şi-a afişat noul look. (VEZI SCHIMBAREA DE LOOK ŞI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SOŢIA LUI GABI TAMAŞ)

Când și-a cunoscut Gabriel Tamaș soția. Fostul internaţional român, ajuns la 39 de ani, este căsătorit din 2012 cu Ioana Tamaș. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fiică, pe Selena.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Tamaș este din Brașov, oraș în care s-a născut și fundașul cu 67 de selecții în naționala României. Cei doi au făcut cunoștință în perioada în care Gabi Tamaș juca la Dinamo. Ioana avea atunci 16 ani.

Soția lui Gabi Tamaș este nelipsită din sala de fitness și a fost votată, în urmă cu câțiva ani, cea mai sexy soție de fotbalist. A facut gimnastică în copilărie și chiar a absolvit Facultatea de Sport.

Noi ne-am cunoscut pe vremea când nu erau așa multe rețele de socializare, cum este acum. Ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… ne-am cunoscut printr-o prietenă comună. Eu eram copilă, mică, a avut grijă de mine. Am crescut alături de el.

L-am aşteptat întodeauna acasă. Îmi face cadouri mereu, Gabi nu este un tip romantic. (Reporter: Nu e Gabi gelos? S-a pus vreodată problema să îți împartă el timpul, să te organizeze?) Niciodată! Întotdeauna Gabi a avut încredere în mine, mi-a lăsat mână liberă. Tocmai de aceea am avut o limită, niciodată nu a exagerat„, spunea Ioana Tamaș, în 2016, într-un interviu pentru antenastars.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” Vezi toate știrile
Citește și