Închide meniul

Mihai Rotaru, în stare de şoc după înfrângerea cu Farul: „Dezamăgire totală! Asta mă doare cel mai tare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 13:55

Reclamă
Mihai Rotaru, în stare de şoc după înfrângerea cu Farul: „Dezamăgire totală! Asta mă doare cel mai tare!

Mihai Rotaru este în stare de şoc după înfrângerea cu Farul

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru este în stare de şoc după înfrângerea cu Farul. Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu derby-ul cu campioana en-titre, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, nu şi-a putut ascunde dezamăgirea. Rotaru a spus că echipa a avut „4-5 mâini” moarte în teren. De asemenea, i-a acuzat pe jucători că nu „au foame de rezultate”.

Mihai Rotaru, în stare de şoc după înfrângerea cu Farul

„Dezamăgire totală! Ne așeptam la cu totul și cu totul altceva, cu alte speranțe. Acum asta facem muncim. Am închis cu Mister acum un sfert de oră și trebuie să strângem rândurile. Trebuie să învățăm, nu doar din meciul de ieri, din istoria noastră din ultimul timp.

Din păcate istoria se repetă, dar în sens negativ. Ce am avut pozitiv de-a lungul timpului văd că nu se repetă. Important e să avem un plan, să ne ținem de el și la final să culegem roadele.

Eram favoriți în acest meci, eram o echipă mai bine cotată, chiar dacă Farul e campioana en-titre, dar au fost greșeli, au fost jucători fără foame de rezultat, pe mine asta mă doare cel mai tare. Sunt jucători care au limită în ceea ce înseamnă aspirațiile lor.

Reclamă

Noi trebuie să arătăm foame, să fim răi, să fim agresivi și să ne batem până în ultima secundă. Cum eu aseară nu m-am dat bătut, azi nu mă dau bătut și nu mă voi da. Muncim. Așa trebuie să fie jucătorii. Nu timp de 90 de minute, ci săptămânal, în antrenamente. Foame. Asta ne trebuie, foame de rezultate.

Dacă nu ai 9-10 jucători care să aibă foame, să fie campioni prin definiție, atunci șansele tale se diminuează foarte mult. Noi aseară am jucat cu 4-5 mâini moarte și asta s-a văzut în teren”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Universitatea Craiova – Farul Constanța 1-2

Meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Gică Hagi a obţinut o victorie foarte importantă la Craiova. Duelul contează pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din anul 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de startul acestei partide, oltenii se aflau pe locul al 4-lea în clasament, cu 34 de puncte. De cealaltă parte, campioana României se afla pe locul al 8-lea, cu 30 de puncte.

După acest rezultat, oltenii patronați de Mihai Rotaru și-au păstrat poziția în clasament. De cealaltă parte, campioana României a urcat până pe locul al 6-lea, poziție care asigură prezența în play-off. Farul are acum 33 de puncte, cu unul mai mult decât U Cluj, echipa care ocupă locul al 7-lea.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:10 LIVE VIDEOMK Dons – Crawley Town e ACUM, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și