Închide meniul

Mihai Rotaru, în stare de şoc după înfrângerea cu Farul: „Dezamăgire totală! Asta mă doare cel mai tare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 13:55

Mihai Rotaru, în stare de şoc după înfrângerea cu Farul: „Dezamăgire totală! Asta mă doare cel mai tare!

Mihai Rotaru este în stare de şoc după înfrângerea cu Farul

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru este în stare de şoc după înfrângerea cu Farul. Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu derby-ul cu campioana en-titre, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, nu şi-a putut ascunde dezamăgirea. Rotaru a spus că echipa a avut „4-5 mâini” moarte în teren. De asemenea, i-a acuzat pe jucători că nu „au foame de rezultate”.

Mihai Rotaru, în stare de şoc după înfrângerea cu Farul

„Dezamăgire totală! Ne așeptam la cu totul și cu totul altceva, cu alte speranțe. Acum asta facem muncim. Am închis cu Mister acum un sfert de oră și trebuie să strângem rândurile. Trebuie să învățăm, nu doar din meciul de ieri, din istoria noastră din ultimul timp.

Din păcate istoria se repetă, dar în sens negativ. Ce am avut pozitiv de-a lungul timpului văd că nu se repetă. Important e să avem un plan, să ne ținem de el și la final să culegem roadele.

Eram favoriți în acest meci, eram o echipă mai bine cotată, chiar dacă Farul e campioana en-titre, dar au fost greșeli, au fost jucători fără foame de rezultat, pe mine asta mă doare cel mai tare. Sunt jucători care au limită în ceea ce înseamnă aspirațiile lor.

Reclamă

Noi trebuie să arătăm foame, să fim răi, să fim agresivi și să ne batem până în ultima secundă. Cum eu aseară nu m-am dat bătut, azi nu mă dau bătut și nu mă voi da. Muncim. Așa trebuie să fie jucătorii. Nu timp de 90 de minute, ci săptămânal, în antrenamente. Foame. Asta ne trebuie, foame de rezultate.

Dacă nu ai 9-10 jucători care să aibă foame, să fie campioni prin definiție, atunci șansele tale se diminuează foarte mult. Noi aseară am jucat cu 4-5 mâini moarte și asta s-a văzut în teren”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Universitatea Craiova – Farul Constanța 1-2

Meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Gică Hagi a obţinut o victorie foarte importantă la Craiova. Duelul contează pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din anul 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de startul acestei partide, oltenii se aflau pe locul al 4-lea în clasament, cu 34 de puncte. De cealaltă parte, campioana României se afla pe locul al 8-lea, cu 30 de puncte.

După acest rezultat, oltenii patronați de Mihai Rotaru și-au păstrat poziția în clasament. De cealaltă parte, campioana României a urcat până pe locul al 6-lea, poziție care asigură prezența în play-off. Farul are acum 33 de puncte, cu unul mai mult decât U Cluj, echipa care ocupă locul al 7-lea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și