Închide meniul

Darius Olaru, performanţa carierei după hat-trick-ul spectaculos din FCSB – UTA! Cum arată topul golgheterilor din Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2024, 21:46

Reclamă
Darius Olaru, performanţa carierei după hat-trick-ul spectaculos din FCSB – UTA! Cum arată topul golgheterilor din Liga 1

Darius Olaru, performanţa carierei după hat-trick-ul de vis din FCSB - UTA

Darius Olaru, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Darius Olaru a reuşit performanţa carierei, după hat-trick-ul de vis din duelul dintre FCSB şi UTA. Căpitanul roş-albaştrilor este lider detaşat în clasamentul golgheterilor din Liga 1, după cele trei goluri marcate în poarta arădenilor, fiind pentru prima dată în carieră când marchează un hat-trick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a duelat cu UTA, în etapa a 22-a din Liga 1. Partida de pe Arena Naţională a fost în format live text, pe AS.ro.

Darius Olaru, performanţa carierei după hat-trick-ul de vis din FCSB – UTA

Darius Olaru a început în forţă 2024, şi a marcat trei goluri în poarta celor de la UTA. Mai întâi, mijlocaşul a deschis scorul în minutul 20. Căpitanul liderului din Liga 1 a punctat superb, cu un voleu din marginea careului, la care portarul Kucher nu a avut nicio şansă.

Două minute mai târziu, Olaru a punctat din nou. Acesta a profitat de o gafă în apărarea arădenilor, pentru a marca al doilea gol al său.

În repriza secundă, Mihai Lixandru a fost faultat dur în careu de Omondi. Arbitrul Flueran a consultat arbitrajul video şi a dictat penalty. Darius Olaru a fost cel care a transformat lovitura de la 11 metri.

Reclamă

Olaru a reuşit astfel să marcheze pentru prima dată în carieră, trei goluri într-un meci. De asemenea, după hat-trick-ul din duelul cu UTA, căpitanul FCSB-ului s-a distanţat în fruntea clasamentului golgheterilor din Liga 1.

După 22 de etape disputate, Darius Olaru are 13 goluri marcate. Pe locul secund în topul golgheterilor se află Eduard Florescu, atacantul de la Botoşani, care are zece goluri maracte.

Podiumul în topul golgheterilor la zi din Liga 1 este completat de Florinel Coman, Dan Nistor, Aurelian Chiţu şi Alexandru Pop, toţi aceştia având câte nouă goluri marcate în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Topul golgheterilor din Liga 1:

  1. Darius Olaru, 13 goluri (FCSB)
  2. Eduard Florescu, 10 goluri (Botoşani)
  3. Florinel Coman, 9 goluri (FCSB)
  4. Dan Nistor, 9 goluri (U Cluj)
  5. Aurelian Chiţu, 9 goluri (FCU Craiova)
  6. Alexandru Pop, 9 goluri (Oţelul)
  7. Alexandru Mitriţă, 8 goluri (Universitatea Craiova)
  8. Philip Otele, 8 goluri (CFR Cluj)

Darius Olaru, mesaj despre plecarea de la FCSB

Darius Olaru a vorbit despre plecarea de la FCSB. Căpitanul formației patronate de Gigi Becali a oferit noi detalii despre un posibil transfer, având în vedere zvonurile apărute în ultima perioadă.

Darius Olaru a spus că și-ar dori să plece de la echipa pregătită de Elias Charalambous în perioada de mercato din vară, în situația în care FCSB va reuși să câștige titlul și dacă va avea prestații bune la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

”Mă văd câştigând campionatul în acest sezon şi după vom vedea. Cât va fi nevoie de mine, voi da totul! Dacă voi ieşi campion şi-mi voi pune în cap să joc şi la Euro, va fi un moment bun pentru mine.

Am auzit multe şi din presă, dar şi altele care nu s-au scris. Nu ştiu ce să spun. Aceste lucruri nu depind de mine şi nu m-am gândit niciodată la o ofertă atunci când s-a scris.

Îmi place campionatul englez, dar ştiu că e foarte greu de ajuns acolo. Mi-ar plăcea şi cele din Italia, Spania, orice”, a spus căpitanul de la FCSB, potrivit iamsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” Vezi toate știrile
Citește și