Închide meniul

Coco Gauff, pentru prima oară în semifinalele Australian Open

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2024, 9:12

Reclamă
Coco Gauff, pentru prima oară în semifinalele Australian Open

Coco Gauff, pentru prima oară în semifinalele Australian Open

Coco Gauff, la Australian Open 2024 - Profimedia Images

Coco Gauff s-a calificat pentru prima oară în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o pe sportiva ucraineană Marta Kostiuk, locul 37 mondial în primul Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gauff, care a câştigat US Open în 2023, s-a impus cu scorul de 7-6 [6], 6-7 [3], 6-2, în 3 ore şi 9 minute.

Coco Gauff, pentru prima oară în semifinalele Australian Open

În semifinale, ea va evolua cu învingătoarea partidei dintre belarusa Aryna Sabalenka, favorită 3, şi sportiva cehă Barbora Krejcikova, cap de serie 9.

În celelalte două sferturi ce se vor desfăşura miercuri, se vor întâlni Linda Noskova – Daiana Yastremska, respectiv Qinwen Zheng – Anna Kalinskaya.

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina, OUT de la Australian Open 2024

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina sunt OUT de la Australian Open 2024! Daiana Yastremska, locul 93 mondial şi venită din calificări, a acces, luni, în sferturile de finală de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Reclamă

Yastremska a trecut în optimi de belarus Victoria Azarenka, locul 22 mondial şi cap de serie 18, scor 7-6 (8/6), 6-4, după un meci care a durat doup ore şi 7 minute.

Yastremska este prima jucătoare venită din calificări care ajunge în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam de la Emma Răducanu, la US Open 2021.

După ce în turul trei a trecut de liderul mondial Iga Swiatek, jucătoarea cehă de 19 ani Linda Noskova, locul 50 mondial, s-a calificat în sferturi, beneficiind de retragerea ucrainencei Elina Sviitolina, favorită 19, la scorul de 3-0 în primul set, după 23 de minute de joc. Svitolina a acuzat dureri la spate.

Reclamă 4 / 0/3

Yastremska şi Noskova, calificate pentru prima oară în această fază a competiţiei la un Grand Slam, vor fi adversare în sferturile de finală, una dintre ele fiind astfel o semifinalistă surpriză la Melbourne.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:15 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” Vezi toate știrile
Citește și