Închide meniul

Tabloul complet al sferturilor de finală de la Australian Open 2024! Anna Kalinskaia şi Qinwen Zheng, ultimele două calificate

Dan Roșu Publicat: 22 ianuarie 2024, 14:05

Reclamă
Tabloul complet al sferturilor de finală de la Australian Open 2024! Anna Kalinskaia şi Qinwen Zheng, ultimele două calificate

Tabloul complet al sferturilor de finală de la Australian Open 2024

Aryna Sabalenka, la Australian Open 2024 - Profimedia Images

Tabloul complet al sferturilor de finală de la Australian Open 2024 a fost stabilit după meciurile disputate luni, la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusoaica Anna Kalinskaia (locul 75) s-a calificat pentru prima dată în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open, învingând-o luni pe italianca Jasmine Paolini (locul 31), scor 6-4, 6-2.

Tabloul complet al sferturilor de finală de la Australian Open 2024

La 25 de ani, Kalisnakaia nu a trecut pânî acum de turul doi la Australian Open. Meciul de luni cu Paolini a durat o oră şi 17 minute.

Programul complet la simplu feminin este următorul

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina, OUT de la Australian Open 2024

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina sunt OUT de la Australian Open 2024! Daiana Iastremska, locul 93 mondial şi venită din calificări, a acces, luni, în sferturile de finală de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Iastremska a trecut în optimi de belarus Victoria Azarenka, locul 22 mondial şi cap de serie 18, scor 7-6 (8/6), 6-4, după un meci care a durat doup ore şi 7 minute.

Reclamă

Iastremska este prima jucătoare venită din calificări care ajunge în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam de la Emma Răducanu, la US Open 2021.

După ce în turul trei a trecut de liderul mondial Iga Swiatek, jucătoarea cehă de 19 ani Linda Noskova, locul 50 mondial, s-a calificat în sferturi, beneficiind de retragerea ucrainencei Elina Sviitolina, favorită 19, la scorul de 3-0 în primul set, după 23 de minute de joc. Svitolina a acuzat dureri la spate.

Iastremska şi Noskova, calificate pentru prima oară în această fază a competiţiei la un Grand Slam, vor fi adversare în sferturile de finală, una dintre ele fiind astfel o semifinalistă surpriză la Melbourne.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și