Închide meniul
Foto

Siyabonga Ngezana, apariție de senzație în zăpada din București! Joyskim Dawa și Damjan Djokovic au reacționat imediat

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 18:06

Reclamă
Siyabonga Ngezana, apariție de senzație în zăpada din București! Joyskim Dawa și Damjan Djokovic au reacționat imediat

Siyabonga Ngezana a avut o apariție de senzație în zăpada din București.

Siyabonga Ngezana / Instagram

Siyabonga Ngezana, apariție de senzație în zăpada din București. Fundașul sud-african de la FCSB s-a bucurat de puținul timp liber pe care îl are și a ieșit la o sesiune de fotografii alături de iubita sa, Mbali Madindi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Favoritul lui Gigi Becali a impresionat pe toată lumea atât pe terenul de fotbal, cât și în afara lui, având în vedere stilul său vestimentar. Acum, Ngezana a decis să își uimească din nou fanii, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Siyabonga Ngezana, apariție de senzație în zăpada din București! Vedeta de la FCSB, fotografii uimitoare în zăpadă

Noua vedetă a celor de la FCSB a postat o serie de fotografii în care și-a etalat stilul vestimentar, prin care a impresionat pe toată lumea. Acesta s-a fotografiat în peisajul de iarnă din București, iar pozele acestuia au stârnit imediat un lanț de reacții. (VEZI IMAGINI CU POSTAREA LUI NGEZANA ÎN GALERIA FOTO)

Pe lângă fanii acestuia, la postarea fundașului a reacționat colegul său din defensiva vicecampioanei, Joyskim Dawa. Acesta a notat: „Tipul meu simte frigul!”.

De asemenea, și Damjan Djokovic, jucătorul care a plecat de la FCSB în această iarnă și a semnat cu Rapid, a oferit o reacție amuzantă: „Vezi, Dawa, după ce l-am lăsat pe băiat singur și-a creat o săptămână a modei, în București, în zăpadă!”.

Reclamă

Postarea sa a strâns sute de aprecieri într-o singură oră. Printre persoanele care i-au vizualizat și apreciat postarea se numără și actualul tehnician al vicecampioanei, Elias Charalambous.

Siyabonga Ngezana îi simte deja lipsa lui Damjan Djokovic

Siyabonga Ngezana îi simte deja lipsa lui Damjan Djokovic. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, fundaşul sud-african a vorbit despre fostul său coechipier de la FCSB. Mijlocaşul care ajunsese pe „lista neagră” a lui Gigi Becali a semnat cu rivala Rapid.

Cumpărat cu 600.000 de euro de la Kaizer Chiefs, Ngezana a devenit jucător de bază la liderul Ligii 1. Fundaşul central încearcă să le aducă roş-albaştrilor primul titlu după o aşteptare de 9 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„(Este vreun coechipier cu care te înţelegi cel mai bine?) Nu pot să spun că am un singur prieten (n.r. la FCSB), care este cel mai bun. Dawa îmi este apropiat. Eram foarte apropiat de Djokovic, care e acum la Rapid. El m-a ajutat să mă familiarizez. Acum a plecat, îi urez mult succes.

Am fost supărat când l-am văzut că pleacă, dar e fotbal. Aşa se întâmplă, vii şi pleci”, a declarat Siyabonga Ngezana în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez Vezi toate știrile
Citește și