Închide meniul
EXCLUSIV

Siyabonga Ngezana îi simte deja lipsa lui Damjan Djokovic: „Îmi era foarte apropiat, am fost supărat că a plecat de la FCSB”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2024, 19:57

Reclamă
Siyabonga Ngezana îi simte deja lipsa lui Damjan Djokovic: „Îmi era foarte apropiat, am fost supărat că a plecat de la FCSB

Siyabonga Ngezana îi simte deja lipsa lui Damjan Djokovic

Siyabonga Ngezana, în timpul interviului / AS.ro

Siyabonga Ngezana îi simte deja lipsa lui Damjan Djokovic. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, fundaşul sud-african a vorbit despre fostul său coechipier de la FCSB. Mijlocaşul care ajunsese pe „lista neagră” a lui Gigi Becali a semnat cu rivala Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cumpărat cu 600.000 de euro de la Kaizer Chiefs, Ngezana a devenit jucător de bază la liderul Ligii 1. Fundaşul central încearcă să le aducă roş-albaştrilor primul titlu după o aşteptare de 9 ani.

Siyabonga Ngezana îi simte deja lipsa lui Damjan Djokovic

Ngezana a recunoscut că avea o relaţie specială cu Djokovic, cel care l-a ajutat să se adapteze mai uşor la viaţa din România.

(Este vreun coechipier cu care te înţelegi cel mai bine?) Nu pot să spun că am un singur prieten (n.r. la FCSB), care este cel mai bun. Dawa îmi este apropiat. Eram foarte apropiat de Djokovic, care e acum la Rapid. El m-a ajutat să mă familiarizez. Acum a plecat, îi urez mult succes.

Am fost supărat când l-am văzut că pleacă, dar e fotbal. Aşa se întâmplă, vii şi pleci„, a declarat Siyabonga Ngezana în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Sud-africanul a jucat în 16 meciuri din toate competiţiile pentru FCSB. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Cota lui de piaţă a urcat la 1 milion de euro.

FCSB a intrat în 2024 pe primul loc în Liga 1. Roş-albaştrii au 44 de puncte, cu 8 mai mult decât urmăritoarea CFR Cluj.

Damjan Djokovic, discurs ferm după debutul la Rapid: „Nu am nicio relaţie cu Gigi Becali!”

Damjan Djokovic a avut un discurs ferm după debutul la Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut al doilea amical al verii, scor 1-2 cu Sabah.

Reclamă 4 / 0/3

Damjan Djokovic a fost lovitura iernii dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Pus pe liber de Gigi Becali, mijlocaşul a spus că nu a rămas în nicio relaţie cu patronul de la FCSB. Totodată, Djokovic a spus că nu are ce să le reproşeze celor de la FCSB.

Când pierzi nu e bine, dar e un antrenament bun. Colegii m-au primit foarte bine. Eu un grup bun. Cred că au un proiect interesant, foarte bun, cu ambiţie. Au ca obiectiv să facem performanţă. Sincer, nu a trebuit să fie nimeni de la conducere.

Vorbeam cu prietenii care erau rapidişti şi sunau. Ca fotbalist, când nu stai pe teren unde vrei, suferi un pic. Când te duci la o anumită echipă, ştii ce poate să fie. Sunt un băiat matur. În primul rând să văd dacă marchez goluri. Sunt bătrân în fotbal şi trăiesc fiecare moment cu bucurie. Nu e o întrebare pentru mine. Ce va fi, va fi. Am ales să vin la Rapid pentru că aşa am vrut să fie.

Eu nu am relaţie cu Gigi Becali. El e patron la echipa lui. Eu dau ce pot la fiecare echipă. Eu m-am antrenat, am jucat când am fost pe teren. În rest, nu am ce să le reproşez„, a spus Damjan Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiul de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și