Închide meniul

Inter negociază transferul lui Ionuț Radu! Portarul român se poate duela cu vedetele din Arabia Saudită

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 21:27

Reclamă
Inter negociază transferul lui Ionuț Radu! Portarul român se poate duela cu vedetele din Arabia Saudită

Inter negociază transferul lui Ionuț Radu

Ionuț Radu / Profimedia

Inter negociază transferul lui Ionuț Radu! Portarul român ar putea primi o nouă experiență, după ce nu a reușit să se impună în Premier League, la Bournemouth.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutat în mai multe rânduri de oficialii formației din nordul Italiei, Ionuț Radu nu își mai găsește forma bună în ultima perioadă. Totuși, românul a atras atenția unei formații din Arabia Saudită, care are nevoie urgent de un nou goalkeeper.

Inter negociază transferul lui Ionuț Radu! Portarul ar putea ajunge la Al-Shabab

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Pasquale Guarro, Ionuț Radu este aproape să plece din Europa și să semneze cu Al-Shabab, echipă care a fost antrenată în trecut de Marius Șumudică. Formația din Arabia Saudită are nevoie de un nou portar, după accidentarea lui Seung-gyu Kim de la Cupa Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

„Ar fi o oportunitate să își recâștige încrederea în abilitățile sale. Peste toate, să aibă continuitate, după câțiva ani nefericiți. Negocierile dintre Inter și Al-Shabab sunt în derulare”, notează jurnaliștii din peninsulă.

Reclamă

Ionuț Radu și-a început cariera la grupele de juniori de la FCSB și Dinamo. A plecat apoi la academia celor de la Pergolettese, de unde a fost remarcat de cei de la Inter. Oficialii grupării din nordul Italiei l-au împrumutat în mai multe rânduri, la formații precum: Avellino, Genoa, Parma, Cremonese și AJ Auxerre.

În cele din urmă a ajuns, tot sub formă de împrumut, la Bournemouth, echipă pentru care joacă în prezent. Pentru clubul din Premier League a adunat doar 5 meciuri, în care nu l-a impresionat pe tehnician.

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu

Conform unei analize întocmite de Gazzetta dello Sport, Andrei Radu a fost inclus în primul 11 al dezamăgirilor din acest mileniu, din fotbalul italian. Italienii nu au uitat de gafa colosală a acestuia, din meciul cu Bologna, dar au subliniat faptul că portarul a avut evoluții modeste și pe vremea când a apărat poarta celor de la Cremonese.

Reclamă 4 / 0/3

„Eroarea decisivă din meciul Bologna – Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. Acum e împrumutat la Bournemouth”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și