Închide meniul

Mihai Rotaru are așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB: „Să arătăm de ce avem cel mai bun lot”

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 11:44

Reclamă
Mihai Rotaru are așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB: Să arătăm de ce avem cel mai bun lot”

Mihai Rotaru are așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru are așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB. Patronul echipei din Bănie a dezvăluit ce obiectiv le-a setat jucătorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB este programat duminică, de la ora 20:00. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, care contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Rotaru are așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB

Patronul oltenilor a dezvăluit faptul că jucătorii lui Ivaylo Petev trebuie să demonstreze motivul pentru care anumite persoane consideră că Universitatea Craiova are cel mai bun lot din România.

Totodată, Mihai Rotaru a spus că jucătorii trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga duelul cu liderul Ligii 1, FCSB.

„Noi am făcut o analiză acuma, ce facem. Și avem un plan pentru ceea ce va urma pe termen scurt. Pentru că acuma noi avem meciul cu FCSB.

Reclamă

Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm.

Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România.

De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt.

Reclamă 4 / 0/3

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Înainte de partida cu FCSB, Universitatea Craiova se află pe locul 5 în clasament, cu 34 de puncte după 22 de partide jucate. Oltenii și-au pierdut primul meci din 2024, cu Farul Constanța, scor 1-2.

Gigi Becali cere spectacol la Craiova

Gigi Becali a vorbit înainte de Universitatea Craiova – FCSB, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a din Liga 1. Oltenii sunt la 13 puncte de lider şi vin după patru meciuri fără victorie.

„Vreau să văd cu Craiova, cu Craiova e relevant. Dacă joci cu Craiova și nu depășește cum nu depășesc nici celelalte echipe. Dacă vrei la Liga Campionilor trebuie să nu depășească nici Craiova. Trebuie să o ții numai acolo, atunci înseamnă că ai valoare, până atunci mai vedem.

Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme. Acum nu ne culcăm pe o ureche. Sunt 7 puncte la înjumătățire de Craiova, nu mai ai cum. Vreau să văd valoarea echipei, vreau cu Craiova să jucăm așa”, a spus Becali, citat de sursa menționată anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane Vezi toate știrile
Citește și