Închide meniul

Mihai Rotaru are așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB: „Să arătăm de ce avem cel mai bun lot”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 11:44

Mihai Rotaru are așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB: Să arătăm de ce avem cel mai bun lot”

Mihai Rotaru are așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru are așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB. Patronul echipei din Bănie a dezvăluit ce obiectiv le-a setat jucătorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB este programat duminică, de la ora 20:00. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, care contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Rotaru are așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB

Patronul oltenilor a dezvăluit faptul că jucătorii lui Ivaylo Petev trebuie să demonstreze motivul pentru care anumite persoane consideră că Universitatea Craiova are cel mai bun lot din România.

Totodată, Mihai Rotaru a spus că jucătorii trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga duelul cu liderul Ligii 1, FCSB.

„Noi am făcut o analiză acuma, ce facem. Și avem un plan pentru ceea ce va urma pe termen scurt. Pentru că acuma noi avem meciul cu FCSB.

Reclamă

Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm.

Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România.

De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt.

Reclamă 4 / 0/3

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Înainte de partida cu FCSB, Universitatea Craiova se află pe locul 5 în clasament, cu 34 de puncte după 22 de partide jucate. Oltenii și-au pierdut primul meci din 2024, cu Farul Constanța, scor 1-2.

Gigi Becali cere spectacol la Craiova

Gigi Becali a vorbit înainte de Universitatea Craiova – FCSB, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a din Liga 1. Oltenii sunt la 13 puncte de lider şi vin după patru meciuri fără victorie.

„Vreau să văd cu Craiova, cu Craiova e relevant. Dacă joci cu Craiova și nu depășește cum nu depășesc nici celelalte echipe. Dacă vrei la Liga Campionilor trebuie să nu depășească nici Craiova. Trebuie să o ții numai acolo, atunci înseamnă că ai valoare, până atunci mai vedem.

Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme. Acum nu ne culcăm pe o ureche. Sunt 7 puncte la înjumătățire de Craiova, nu mai ai cum. Vreau să văd valoarea echipei, vreau cu Craiova să jucăm așa”, a spus Becali, citat de sursa menționată anterior.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și