Închide meniul
Foto

Ironia lui Cristi Săpunaru, după ce Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo. Ce a făcut căpitanul giuleștenilor

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 15:50

Reclamă
Ironia lui Cristi Săpunaru, după ce Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo. Ce a făcut căpitanul giuleștenilor

Cristi Săpunaru, "distrus" după Rapid - CFR Cluj 1-4

Cristi Săpunaru / Profimedia

Ironia lui Cristi Săpunaru, după ce Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo. Căpitanul formației antrenate de Cristiano Bergodi a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care îi ironizează pe „câinii roșii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a reușit să câștige derby-ul de pe Arena Națională cu scorul de 2-1. Duelul dintre cele două mari rivale din București a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ironia lui Cristi Săpunaru, după ce Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo. Căpitanul, imagini alături de câinii săi

După partida de pe Arena Națională, Cristi Săpunaru a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care poate fi văzut alături de câinii săi. Fundașul giuleștenilor a folosit și o melodie celebră pentru acest videoclip, „Who let the dogs out?” (n.r Cine a lăsat câinii afară). VEZI IMAGINI CU POSTAREA LUI SĂPUNARU ÎN GALERIA FOTO

Căpitanul în vârstă de 39 de ani a fost titular în derby-ul de pe Arena Națională. După meci, acesta a mers alături de coechipieri pe stadionul din Giulești, acolo unde fanii care au boicotat partida au văzut meciul, de pe tabela de marcaj a stadionului.

Săpunaru a avut o prestație solidă în fața marii rivale și a fost notat de specialiștii de la sofascore.ro cu nota 7,2. După duelul cu Dinamo, Cristi Săpunaru a ajuns la 186 de meciuri în tricoul Rapidului.

Reclamă
Reclamă

Rapidiştii rămân cu picioarele pe pământ, după victoria cu Dinamo

Paul Iacob, fundaşul giuleştenilor, a declarat că jucătorii lui Cristiano Bergodi sunt conştienţi cănu au făcut o partidă bună pe Arena Naţională, chiar dacă au obţinut toate cele trei puncte:

„Am avut un meci destul de slab, nu ne-am creat multe ocazii. Dinamo a avut mai mult iniţiativa, nu îşi merită locul. Trebuie să învăţăm să fim o echipă mare, echipele mari câştigă şi când joacă prost. Nu suntem încă o echipă mare.

Pentru mine Dinamo nu va fi niciodată o echipă mică. Faptul că nu au legat rezultate poate i-a doborât psihic, dar cred că meritau să fie mai sus.

Reclamă

Nu ne aşteptam să fie un meci uşor. Am ieşit mai şifonat, consider că am avut şi faulturi care nu s-au dat, dar trecem peste.

Noi suntem conştienţi că nu am arătat bine, că am luat 3 puncte. Ca joc nu cred că i-am mulţumit pe fani. Ei au fost alături de noi, au fost pe Giuleşti. Cred că au trăit la intensitate maximă şi ei”, a declarat Paul Iacob, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și