Închide meniul

Rapidiştii rămân cu picioarele pe pământ, după victoria cu Dinamo: „Trebuie să învăţăm să fim o echipă mare”

Alex Masgras Publicat: 27 ianuarie 2024, 22:26

Reclamă
Rapidiştii rămân cu picioarele pe pământ, după victoria cu Dinamo: „Trebuie să învăţăm să fim o echipă mare

Rapidiştii rămân cu picioarele pe pământ, după victoria cu Dinamo

Jucătorii lui Rapid, în timpul unui meci / Hepta

Rapidiştii rămân cu picioarele pe pământ, după victoria cu Dinamo. Rapid s-a impus cu 2-1, la capătul unui meci dramatic. Echipa lui Cristiano Bergodi a obţinut toate cele trei puncte după un gol marcat în minutul 90 de Borisav Burmaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jayson Papeau a deschis scorul în minutul 44, dar bucuria nu a durat mult pentru giuleşteni. „Câinii” au restabilit egalitatea în minutul 45+1, după ce Hakim Abdallah a marcat cu călcâiul.

Rapidiştii rămân cu picioarele pe pământ, după victoria cu Dinamo

Paul Iacob, fundaşul giuleştenilor, a declarat că jucătorii lui Cristiano Bergodi sunt conştienţi cănu au făcut o partidă bună pe Arena Naţională, chiar dacă au obţinut toate cele trei puncte:

„Am avut un meci destul de slab, nu ne-am creat multe ocazii. Dinamo a avut mai mult iniţiativa, nu îşi merită locul. Trebuie să învăţăm să fim o echipă mare, echipele mari câştigă şi când joacă prost. Nu suntem încă o echipă mare.

Pentru mine Dinamo nu va fi niciodată o echipă mică. Faptul că nu au legat rezultate poate i-a doborât psihic, dar cred că meritau să fie mai sus.

Reclamă

Nu ne aşteptam să fie un meci uşor. Am ieşit mai şifonat, consider că am avut şi faulturi care nu s-au dat, dar trecem peste.

Noi suntem conştienţi că nu am arătat bine, că am luat 3 puncte. Ca joc nu cred că i-am mulţumit pe fani. Ei au fost alături de noi, au fost pe Giuleşti. Cred că au trăit la intensitate maximă şi ei”, a declarat Paul Iacob, la digisport.ro.

Fază controversată în Dinamo – Rapid!

Fază controversată în Dinamo – Rapid! În debutul reprizei secunde a derby-ului de pe Arena Naţională, jucătorii echipei lui Cristiano Bergodi au cerut o lovitură de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Albion Rrahmani, atacantul kosovar al giuleştenilor, a căzut în careul lui Golubovic după o intervenţie întârziată a lui Velkovski. Faza a fost analizată de VAR, dar decizia lui George Găman de a nu acorda penalty a fost menţinută.

După un final de primă repriză nebun între Dinamo şi Rapid, cu două goluri, actul secund a început cu o fază controversată. Albion Rrahmani a ajuns în careul „câinilor” şi a căzut după o intervenţie a lui Velkovski asupra sa.

George Găman, arbitrul partidei, a făcut semn că intervenţia fundaşului dinamovist a fost regulamentară, după care a aşteptat confirmarea din cabina VAR. După câteva momente de aşteptare, VAR i-a dat dreptate centralului.

Jocul a fost reluat, spre nemulţumirea lui Rrahmani, care a încercat în zadar să îi explice lui Găman că a fost faultat de Velkovski, dar şi a lui Cristiano Bergodi, care a fost surprins de camerele TV nemulţumit de decizia arbitrilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și