Închide meniul
Foto

Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă! Jucătorul lui FCSB a fost întâmpinat ca Donnarumma pe San Siro

Alex Masgras Publicat: 28 ianuarie 2024, 20:48

Reclamă
Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă! Jucătorul lui FCSB a fost întâmpinat ca Donnarumma pe San Siro

Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă

Alex Băluţă, primire ostilă pe Ion Oblemenco / Antena Sport

Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă! Fostul jucător al oltenilor nu a fost iertat de fanii din Bănie, după ce a ales să semneze cu FCSB vara trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Băluţă s-a despărţit de Akademia Puskas vara trecută şi a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract. El a ales să meargă la formaţia roş-albastră, cu toate că a fost dorit şi de Universitatea Craiova, fosta sa echipă.

Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă!

Alex Băluţă este titular în Universitatea Craiova – FCSB! Fostul jucător al oltenilor a revenit pe stadionul Ion Oblemenco şi nu a fost uitat de fanii din Bănie pentru „trădarea” din vară.

Băluţă a fost întâmpinat de fanii Universităţii Craiova la fel ca Gianluigi Donnarumma, portarul lui PSG, care revenise pe San Siro. La fel ca în cazul lui Băluţă, portarul italian a fost acuzat de fanii lui AC Milan că a ales banii.

Din peluza Universităţii Craiova, fanii au aruncat mai multe bancnote şi au afişat un banner: „Când păcănelele sunt totu’ pentru tine-n viaţa asta/E normal să îţi înşeli echipa şi nevasta”.

Reclamă

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! În minutul 7 al partidei, jocul a fost întrerupt, ambulanţa îndreptându-se spre tribună.

Un suporter a fost rănit, fiind lovit de un obiect aruncat din tribună. Imaginile surprinse de camerele video l-au arătat pe suporterul rănit. Acesta a fost preluat de ambulanţă, în timp ce îi curgea abundent sânge pe faţă.

Jocul a fost reluat din minutul 10, după ce suporterul a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital. Ambulanţa a trecut prin teren cu suporterul rănit pe care tocmai îl preluase.

FCSB a început în forţă derby-ul cu Universitatea Craiova. În minutul 6, Lixandru a fost aproape de gol, mijlocaşul FCSB-ului reluând peste poartă din câţiva metri.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este lider în Liga 1, „roş-albaştrii” având 47 de puncte înaintea acestui meci. Universitatea Craiova era pe locul 5 în Liga 1, cu 34 de puncte înaintea acestei partide.

Echipele de start în Universitatea Craiova – FCSB

Universitatea Craiova: L. Popescu – Maldonado, Zajkov, Badelj – Soiri, Al. Crețu, Al. Mitriță, Căpățînă, N. Bancu – Cîmpanu, Baiaram

Rezerve: D. Lazar – Vlădoiu, Da Silva, Tomasec, Benga, Mateiu, Lăpădescu, Bana, Danciu, Mekvabishvhili, Koljic, Markovic

Antrenor: Ivaylo Petev

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Lixandru – Al. Băluță, Luis Phelipe, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
mai
0:00
VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi Vezi toate știrile
Citește și