Închide meniul
Foto

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Un suporter rănit a fost luat cu Ambulanţa! Ce s-a întâmplat

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 ianuarie 2024, 20:27

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Un suporter rănit a fost luat cu Ambulanţa! Ce s-a întâmplat

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB

Momentul în care Ambulanţa a mers să îl preia pe suporterul rănit / captura orangesport.ro

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! În minutul 7 al partidei, jocul a fost întrerupt, ambulanţa îndreptându-se spre tribună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un suporter a fost rănit, fiind lovit de un obiect aruncat din tribună. Imaginile surprinse de camerele video l-au arătat pe suporterul rănit. Acesta a fost preluat de ambulanţă, în timp ce îi curgea abundent sânge pe faţă.

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB!

Jocul a fost reluat din minutul 10, după ce suporterul a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital. Ambulanţa a trecut prin teren cu suporterul rănit pe care tocmai îl preluase.

FCSB a început în forţă derby-ul cu Universitatea Craiova. În minutul 6, Lixandru a fost aproape de gol, mijlocaşul FCSB-ului reluând peste poartă din câţiva metri.

FCSB este lider în Liga 1, „roş-albaştrii” având 47 de puncte înaintea acestui meci. Universitatea Craiova era pe locul 5 în Liga 1, cu 34 de puncte înaintea acestei partide.

Reclamă
Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB
Momentul în care suporterul rănit este preluat de ambulanţă / capturi orangesport.ro

FCSB, ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova. „Tripleta magică” a lui Becali atacă a doua victorie din 2024

FCSB este în ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova. Elias Charambous i-a făcut pe plac lui Gigi Becali şi i-a trimis în atac pe cei 3 jucători anunţaţi de patronul de la FCSB.

FCSB mizează totul pe cartea atacului în derby-ul cu Universitatea Craiova. Alexandru Băluţă, Luis Phelipe şi Florinel Coman sunt oamenii de la care Gigi Becali aşteaptă goluri. Este pentru prima dată că FCSB atacă cu tripleta visată de Gigi Becali. Coman nu a jucat cu UTA, fiind suspendat.

O victorie cu Universitatea Craiova ar păstra distanţa de 11 puncte faţă de Rapid, dar ar şi mări diferenţa faţă de olteni la 16 puncte. La mijloc, Charalambous mizează pe aceeaşi jucători ca şi în partida cu UTA: Şut, Olaru şi Lixandru.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de start a FCSB în partida cu Universitatea Craiova

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Lixandru – Al. Băluță, Luis Phelipe, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova. Patronul FCSB-ului a anunţat, recent, că va spune mereu echipa înainte de meciuri, după ce a fost chemat la Comisia de Disciplină de secretarul general al FRF, Radu Vişan.

Ăştia 3 nu pot lipsi din echipă. Phelipe, Coman şi Băluţă, ca să ştie toată lumea. Fotbalist adevărat (n.r.: Luis Phelipe), se joacă cu mingea, nu o pierde.

Phelipe va juca în centru. El va fi atacant în centrul atacului. Asta e părerea mea. El trebuie să fie în centrul atacului. 500% cu ăştia vom ataca. Olaru şi Şut, al treilea cred că e Lixandru. I-am spus lui Rotaru. Şi cu ăia 2, 8.

Părţile laterale nu le ştim încă. Asta e problema, cu Under 21. (n.r: E de scos Radunovic?) Nu ştiu eu deocamdată cine iese. Cade Radunovic sau cade Creţu. Între Tavi şi Luis Phelipe nu se mai pune problema, am văzut ieri”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și