Închide meniul

CFR Cluj – FC Voluntari 4-1. Debut în forţă pentru Adrian Mutu. Ardelenii au revenit pe locul 2

Alex Masgras Publicat: 29 ianuarie 2024, 21:41

Reclamă
CFR Cluj – FC Voluntari 4-1. Debut în forţă pentru Adrian Mutu. Ardelenii au revenit pe locul 2

Daniel Bîrligea, după hattrick-ul din Giuleşti

Hepta

CFR Cluj – FC Voluntari 4-1. Adrian Mutu a avut un debut în forţă pe banca ardelenilor. CFR Cluj a făcut spectacol la primul meci cu Mutu pe pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a deschis show-ul în Gruia, cu o deviere fină la colţul lung. Nemec a egalat pentru ilfoveni, iar meciul părea că va fi unul încins. CFR Cluj s-a dezlănţuit în a doua repriză şi a marcat de 3 ori prin Otele, Tachtsidis şi Peter Michael.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a revenit pe locul 2, la egalitate de puncte cu Rapid: 39. Lider este FCSB, cu 50 de puncte.

CFR Cluj – FC Voluntari 4-1

Min. 90+5: Final de meci! Adrian Mutu a debutat cu o victorie pe banca celor de la CFR Cluj.

Min. 74: CFR Cluj – FC Voluntari 4-1. Deac i-a pasat lui Michael, iar acesta a înscris pentru al patrulea gol al formaţiei lui Mutu.

Reclamă

Min. 64: CFR Cluj – FC Voluntari 3-1. O nouă gafă uriaşă în apărarea de la Voluntari, iar Tachtsidis a profitat şi a marcat.

Min. 61: CFR Cluj – FC Voluntari 2-1. Otele a profitat de gafa uriaşă a lui Carnat, care a aruncat de la marginea spre propriul portar. Bîrligea a prelungit mingea, iar Otele a trimis mingea în poartă.

Min. 42: Goool Voluntari! Nemec a marcat cu o lovitură perfectă de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 37: Goool CFR Cluj! Daniel Bîrligea a marcat cu o deviere la colţul lung.1

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

CFR Cluj: Sava – Manea, Boben, M. Ilie, Mamic – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele

REZERVE: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Ajeti, R. Filip, Avonou, Fică, El Kaddouri, Serebe, Ciubancan, Peter Michael

ABSENȚI: Camora, Cvek, Kresic (accidentați)

ANTRENOR: Adrian Mutu

Reclamă

VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, Paz, Matricardi – Boboc, Rața, Crepulja, Carnat – V. Ciobanu, Nemec, R. Popescu

REZERVE: Armaș, Droppa, D. Andrei, Aliji, Dumiter, Cocian, D. Florea, O. Vâlceanu, Voican

ABSENT: Andreias Niță (accidentat)

ANTRENOR: Marin Dună

Dacă CFR Cluj a debutat în 2024 cu înfrângerea de pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 0-1, FC Voluntari a remizat pe teren propriu etapa trecută, cu Oţelul Galaţi.

După 22 de meciuri disputate în acest sezon, CFR Cluj se află pe locul 3, cu 36 de puncte, la 14 puncte în spatele liderului FCSB, care are un meci disputat în plus. De partea cealaltă, FC Voluntari ocupă locul 14, cu 25 de puncte.

Adrian Mutu va debuta la CFR Cluj chiar împotriva celor de la FC Voluntari, echipă pe care a pregătit-o în perioada aprilie-iunie 2018. În acel sezon, el a salvat echipa de la retrogradare, după barajul cu Chindia Târgovişte, dar a fost demis de conducerea ilfovenilor la finalul stagiunii.

Echipe probabile CFR Cluj – FC Voluntari

CFR CLUJ: R. Sava – Cr. Manea, M. Ilie, Ajeti, Mamic – C. Deac, Muhar, Tachtsidis, Avounou – Otele, Bîrligea
REZERVE: Hindrich, El. Kaddouri, R. Filip, Mamic, Serebe, Keita, Mogoș, Boben, T. Lucaci, Fica, Cibăncan
ANTRENOR: Adrian Mutu

FC VOLUNTARI: Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Boboc, Rața, Crepulja, Ciobanu, Aliji – Nemec, Dumiter
REZERVE: Vâlceanu, Carnat, D. Andrei, Droppa, Florea, Mustacă, Paz, Răduț, R. Popescu, Voican, Cascini
ANTRENOR: Marin Dună

„Toată lumea mă critică” Adrian Mutu a răbufnit în prima lui conferinţă de presă ca antrenor al lui CFR Cluj

Adrian Mutu a răbufnit în prima lui conferinţă de presă ca antrenor al lui CFR Cluj. „Briliantul” le-a răspuns celor care consideră că nu va reuşi pe banca ardelenilor.

CFR Cluj se află în prezent pe locul 2 în Liga 1. Ardelenii au acelaşi număr de puncte cu Rapid, 36, aflându-se la 11 lungimi în spatele liderului FCSB.

„Nu mă interesează (n.r.: de cei care spun că nu va reuşi pe banca lui CFR Cluj). Credeți-mă, nu mi s-au dat șanse nicăieri de când sunt antrenor. Toată lumea mă critică și în general am fost criticat și ca jucător. Nu vreau să demonstrez nimănui nimic. Sunt aici și dacă sunt aici, atunci este și meritul meu, nu?”, a declarat Adrian Mutu în conferinţa de presă de astăzi.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și