Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci. Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2024, 16:25

Reclamă
Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci. Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci. Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Nadia Comăneci / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci. Dylan, unicul fiu al Nadiei Comăneci, are o relaţie cu o colegă de şcoală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci este considerată unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României. Nadia Comăneci este căsătorită cu Bart Conner şi au împreună un băiat: pe Dylan.

Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci

Dylan şi superba sa iubită au petrecut sărbătorile alături de Nadia Comăneci şi Bart Conner. (VEZI IMAGINI RARE CU IUBITA FIULUI NADIEI COMĂNECI)

În trecut, Nadia Comăneci a vorbit despre relaţia pe care fiul său o are. „Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a declarat Nadia Comăneci pentru prosport.ro despre relaţia lui Dylan.

Nadia Comăneci a emigrat în Statele Unite în 1989

Nadia Comăneci s-a retras din activitatea competiţională în 1984, având în palmares 25 de medalii câştigate la Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale şi Campionate Europene, dintre care 16 de aur.

Reclamă

În codul de punctaj al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică (FIG), la paralele inegale sunt incluse două elemente denumite „coborâre Comăneci” şi „salt Comăneci”.

În noiembrie 1989, Nadia a emigrat în Statele Unite ale Americii, apoi în Canada, după care a revenit în SUA şi s-a stabilit la Oklahoma. S-a căsătorit cu Bart Conner, campion de gimnastică al SUA şi campion olimpic. Cei doi au un băiat, Dylan Paul, născut în 2006.

În 1996 a fost aleasă preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Gimnastică (FRG). Fundaţia americană pentru Sport Feminin (WSF), care anual premiază femeile cu merite deosebite în sport, i-a acordat „Premiul Flo Hyman” în 1998. De asemenea, Nadia şi performanţele sale remarcabile au fost incluse în „Hall of Fame” al gimnasticii mondiale.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și