Închide meniul
Foto

Ce s-a aflat despre tânăra care i-ar putea deveni noră Nadiei Comăneci. Cum arată și cu ce se ocupă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 13:08

Reclamă
Ce s-a aflat despre tânăra care i-ar putea deveni noră Nadiei Comăneci. Cum arată și cu ce se ocupă

Ce s-a aflat despre tânăra care i-ar putea deveni noră Nadiei Comăneci

Dylan Conner (în centru), alături de părinţii lui, Burt Conner şi Nadia Comăneci / Hepta

Dylan Conner, fiul de 16 ani al Nadiei Comăneci şi al lui Bart Conner, are acum iubită. Iată ce s-a aflat despre tânăra care i-ar putea deveni noră Nadiei Comăneci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita lui Dylan Conner e colegă de şcoală cu fiul Nadiei Comăneci.

Ce s-a aflat despre tânăra care i-ar putea deveni noră Nadiei Comăneci

Dylan Conner a venit cu iubita la un eveniment organizat de părinţii lui, Nadia Comăneci şi Bart Conner.

Fosta mare gimnastă şi soţul ei organizează de 26 de ani în Oklahoma „Hall of Fame”. La ultima ediţie au fost introduşi în „Hall of Fame” Gaylord Mitch, Koji Gushiken și Oksana Omelianchik.

Nadia Comăneci şi Bart Conner s-au pozat la eveniment cu fiul lor, Dylan, şi cu iubita acestuia.

Reclamă

Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a declarat Nadia Comăneci pentru prosport.ro despre relaţia lui Dylan.

A fost un eveniment deosebit. Cei onorați să facă parte din Hall of Fame au fost foarte emoționați. Aș putea spunea că au fost momente emoționante, de aducere aminte”, a mai declarat Nadia Comăneci pentru sursa citată despre evenimentul pe care l-a organizat cu soţul ei, Bart.

Nadia Comăneci a pus chiar ea pe Facebook o poză cu fiul ei şi iubita acestuia
Nadia Comăneci a pus chiar ea pe Facebook o poză cu fiul ei şi iubita acestuia

Imagini de senzație cu Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger! Legendara gimnastă l-a asistat pe fostul Mr. Olympia la antrenament

Imagini de senzație cu Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger! Legendara gimnastă l-a asistat pe fostul Mr. Olympia la antrenament, motivându-l din spate să ducă la bun sfârșit exercițiul pe care îl executa.

Reclamă 4 / 0/3

Relația de prietenie dintre cei doi este bine cunoscută, ei postând adesea poze sau videoclipuri pe rețelele de socializare atunci când se întâlnesc. De această dată s-au întâlnit în timpul unui antrenament al celebrului actor. Cei doi au profitat de moment și au postat pe rețelele de socializare imagini care s-au viralizat imediat.

În timp ce executa un exercițiu pentru spate, Arnold Schwarzenegger s-a bucurat de compania Nadiei Comăneci, care l-a asistat pe parcursul întregului exercițiu. Motivat de prezența sa, actorul a dus la bun sfârșit antrenamentul, recunoscând ulterior că românca este o inspirație pentru el.

„10 este numărul meu preferat!”, a spus Nadia, atunci când Arnold a ajuns la 10-a repetarea. Fostul Mr. Olympia nu s-a lăsat însă și a continuat exercițiul până a ajuns la a 20-a repetare. La finalul antrenamentului, Schwarzenegger a ținut să-i mulțumească legendarei gimanste: „Mulțumesc, esti o sursă de inspirație!”.

Nadia Comăneci a emigrat în Statele Unite în 1989

Nadia Comăneci s-a retras din activitatea competiţională în 1984, având în palmares 25 de medalii câştigate la Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale şi Campionate Europene, dintre care 16 de aur.

În codul de punctaj al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică (FIG), la paralele inegale sunt incluse două elemente denumite „coborâre Comăneci” şi „salt Comăneci”.

În noiembrie 1989, Nadia a emigrat în Statele Unite ale Americii, apoi în Canada, după care a revenit în SUA şi s-a stabilit la Oklahoma. S-a căsătorit cu Bart Conner, campion de gimnastică al SUA şi campion olimpic. Cei doi au un băiat, Dylan Paul, născut în 2006.

În 1996 a fost aleasă preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Gimnastică (FRG). Fundaţia americană pentru Sport Feminin (WSF), care anual premiază femeile cu merite deosebite în sport, i-a acordat „Premiul Flo Hyman” în 1998. De asemenea, Nadia şi performanţele sale remarcabile au fost incluse în „Hall of Fame” al gimnasticii mondiale.

Reclamă

După JO Montreal a devenit Maestru Emerit al Sportului. În 1984, Comitetul Internaţional Olimpic i-a acordat „Ordinul Olimpic de argint”, pentru meritele deosebite în domeniul sportului şi servicii remarcabile aduse cauzei olimpice. Din partea Comitetului Olimpic Român a primit „Colanul Olimpic”. În anul 2000, i s-a conferit Ordinul naţional „Steaua României” în grad de comandor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și