Închide meniul
Foto

Iubirea interzisă a lui Ilie Dumitrescu cu o femeie mai tânără cu 25 de ani: „A fost o greșeală față de tatăl meu”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2024, 15:39

Reclamă

Iubirea interzisă a lui Ilie Dumitrescu cu o femeie mai tânără cu 25 de ani. Fostul internaţional român a avut o relaţie de iubire cu Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diferenţa de vârstă dintre cei doi era de 25 de ani. La un moment, Teodora Vochin a spus că tatăl său a fost deranjat de relaţia pe care a avut-o cu Ilie Dumitrescu.

Iubirea interzisă a lui Ilie Dumitrescu cu o femeie mai tânără cu 25 de ani

„Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el.
Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât. Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a declarat Teodora la antenastars.ro.

Tânăra superbă care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu întoarce toate privirile

Teodora Vochin a plecat din România şi lucrează ca stewardesă. Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu a rămas o persoană extrem de activă pe reţelele de socializare, iar fanii săi sunt în delir.

„Te iubesc!” , „Cea mai fină şi delicată” sau „Superbă” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Teodora Vochin pe reţelele de socializare.

Reclamă

Într-un interviu acordat în trecut pentru antenastars.ro, Teodora Vochin a recunoscut că tatăl său a fost deranjat de relaţia pe care a avut-o cu Ilie Dumitrescu. Aceasta a recunoscut că a fost o greşeală. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU TEODORA VOCHIN)

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu! Ce nu mai mănâncă de 7 ani

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Fostul internaţional a dezvăluit că nu mai mănâncă de ani buni carne. De asemenea, ajuns la 54 de ani, Ilie Dumitrescu este atent şi când vine vorba de băuturi.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a renunţat că mai mănânce carne de 7 ani de zile. Dezvăluirea a fost făcută de fostul internaţional român anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

„Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume„, a spus Ilie Dumitrescu într-un interviu acordat anul trecut pentru okmagazine.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Cât costă biletele pentru Marele Premiu de la Monaco 20:29 FotoDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! Vezi toate știrile
Citește și