Închide meniul
NEWS ALERT

Dinamo a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato! Lovitură totală primită de „câini”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2024, 18:34

Reclamă
Dinamo a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato! Lovitură totală primită de „câini

Dinamo a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato

Jucătorii lui Dinamo, după meciul cu Rapid / Hepta

Dinamo nu mai scapă de probleme şi a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato. Totul după ce clubul din Ştefan cel Mare a decis să rezilieze unilateral contractul lui Iulian Roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul a făcut plângere la Comisii şi a avut câştig de cauză. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că Dinamo va avea de suferit şi că nu mai poate înregistra noi contracte.

Dinamo a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato!

Şefii lui Dinamo pot face recurs, decizia nefiind definitivă. Totuşi, vestea vine într-un moment teribil, în care alb-roşiii caută întăriri pentru a se salva de la retrogradare.

ROȘU IULIAN vs. DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea. Constată denunțarea unilaterală a contractului fără justă cauză a clubului conform art. 18.8. lit. b) din RSTJF, începând cu data de 31.01.2024.

Respinge capetele de cerere 3-6 ca inadmisibile, urmând ca reclamantul să-și valorifice pretențiile în procedura prevăzută de art. 102 alin. 6 și art. 5.21 din Legea 85/2014. În temeiul dispozițiilor art. 18.9.1. lit. a) din RSTJF, dispune sancționarea pârâtului cu interdicția de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar din următoarele două perioade de transfer.

Reclamă

Respinge cererea de pronunțare a unei hotărâri parțiale ca neîntemeiată. Cu recurs”, se arată în decizia Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, potrivit lpf.ro.

Iulian Roşu a ajuns sezonul trecut la Dinamo şi a ajutat echipa să obţină promovarea. A marcat 4 goluri în 17 apariţii din Liga 2. În acest sezon a bifat 70 de minute în 7 partide.

Dinamo a început anul cu două înfrângeri, 0-1 cu Petrolul şi 1-2 cu Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare este pe loc retrogradabil. Are 16 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru jucătorii lui Zeljko Kopic urmează meciurile cu FCU Craiova şi Farul.

Lamine Ghezali a fost prezentat de noua echipă

Lamine Ghezali a fost prezentat oficial de noua echipă. Atacantul celor de la Dinamo a semnat cu grecii de la Levadiakos.

Lamine Ghezali, unul dintre jucătorii exponenţiali pentru Dinamo în sezonul în care a promovat în Liga 1, a fost prezentat de noua echipă. Ghezali nu mai făcea parte din planurile lui Kopic, iar atacantul francez a decis să plece. Dinamo a încasat pentru Ghezali 50.000 de euro, dar a păstrat şi un procent dintr-un viitor transfer.

În ultimul an și jumătate, el a jucat în România, la unul dintre cluburile istorice ale țării, Dinamo București, unde a bifat 52 de apariții și a reușit 13 goluri și trei assist-uri. Lamine, bine ai venit în echipa noastră! Familia Levadeiakos îți urează sănătate și multe succese”, au anunţat grecii pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” Vezi toate știrile
Citește și