Închide meniul
NEWS ALERT

Dinamo a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato! Lovitură totală primită de „câini”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2024, 18:34

Reclamă
Dinamo a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato! Lovitură totală primită de „câini

Dinamo a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato

Jucătorii lui Dinamo, după meciul cu Rapid / Hepta

Dinamo nu mai scapă de probleme şi a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato. Totul după ce clubul din Ştefan cel Mare a decis să rezilieze unilateral contractul lui Iulian Roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul a făcut plângere la Comisii şi a avut câştig de cauză. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că Dinamo va avea de suferit şi că nu mai poate înregistra noi contracte.

Dinamo a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato!

Şefii lui Dinamo pot face recurs, decizia nefiind definitivă. Totuşi, vestea vine într-un moment teribil, în care alb-roşiii caută întăriri pentru a se salva de la retrogradare.

ROȘU IULIAN vs. DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea. Constată denunțarea unilaterală a contractului fără justă cauză a clubului conform art. 18.8. lit. b) din RSTJF, începând cu data de 31.01.2024.

Respinge capetele de cerere 3-6 ca inadmisibile, urmând ca reclamantul să-și valorifice pretențiile în procedura prevăzută de art. 102 alin. 6 și art. 5.21 din Legea 85/2014. În temeiul dispozițiilor art. 18.9.1. lit. a) din RSTJF, dispune sancționarea pârâtului cu interdicția de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar din următoarele două perioade de transfer.

Reclamă

Respinge cererea de pronunțare a unei hotărâri parțiale ca neîntemeiată. Cu recurs”, se arată în decizia Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, potrivit lpf.ro.

Iulian Roşu a ajuns sezonul trecut la Dinamo şi a ajutat echipa să obţină promovarea. A marcat 4 goluri în 17 apariţii din Liga 2. În acest sezon a bifat 70 de minute în 7 partide.

Dinamo a început anul cu două înfrângeri, 0-1 cu Petrolul şi 1-2 cu Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare este pe loc retrogradabil. Are 16 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru jucătorii lui Zeljko Kopic urmează meciurile cu FCU Craiova şi Farul.

Lamine Ghezali a fost prezentat de noua echipă

Lamine Ghezali a fost prezentat oficial de noua echipă. Atacantul celor de la Dinamo a semnat cu grecii de la Levadiakos.

Lamine Ghezali, unul dintre jucătorii exponenţiali pentru Dinamo în sezonul în care a promovat în Liga 1, a fost prezentat de noua echipă. Ghezali nu mai făcea parte din planurile lui Kopic, iar atacantul francez a decis să plece. Dinamo a încasat pentru Ghezali 50.000 de euro, dar a păstrat şi un procent dintr-un viitor transfer.

În ultimul an și jumătate, el a jucat în România, la unul dintre cluburile istorice ale țării, Dinamo București, unde a bifat 52 de apariții și a reușit 13 goluri și trei assist-uri. Lamine, bine ai venit în echipa noastră! Familia Levadeiakos îți urează sănătate și multe succese”, au anunţat grecii pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și