Închide meniul

AS.ro LIVE | Mihaela Anton şi Dan Scurtu au fost invitaţii lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale campioanei la monobob

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 11:15

Reclamă
AS.ro LIVE | Mihaela Anton şi Dan Scurtu au fost invitaţii lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale campioanei la monobob

AS.ro LIVE | Mihaela Anton şi Dan Scurtu sunt invitaţii lui Dan Pavel

Mihaela Anton, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

AS.ro LIVE | Mihaela Anton şi Dan Scurtu au fost invitaţii lui Dan Pavel, de la 10:30. Medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de Tineret de la Gangwon la monobob a venit alături de antrenorul său pentru a povesti despre performanţa sa din Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este prima medalie obţinută de România la competiţia din Coreea de Sud. Proba a fost câştigată de Maja Voigt, din Danemarca, urmată de Agnese Campeol, din Thailanda. O altă sportivă din România, Luiza Georgiana Olaru, a ocupat locul 6, potrivit news.ro.

AS.ro LIVE | Mihaela Anton şi Dan Scurtu au fost invitaţii lui Dan Pavel

„Mihaela Anton a urcat pe podiumul olimpic de la Gangwon 2024, la monobob, după o zi în care a avut două manșe diferite, prima cu un start mai slab, încheiată pe locul 6, și a doua încărcată de dorința de a arăta că valoarea ei e alta. A împins la start, a condus bine și jos la sosire a fost mulțumită de ea. Așteptarea finalului l-a făcut pe antrenorul Dan Scurtu sa explodeze de bucurie la câștigarea medaliei de bronz.

Luiza Olaru a terminat pe locul 6. Competiția a fost câștigată de Maja Voigt (Danemarca), argintul a revenit tailandezei Agnese Campeol.

Medalia Mihaelei a fost conferita de președintele Federației Internaționale de Bob, Ivo Ferriani, membru CIO.

Reclamă

Bravooo, Mihaela!”, a scris Comitetul Olimpic şi Sportiv Român pe pagina de Facebook.

Medalia cucerită de în Coreea de Sud reprezintă enorm pentru Mihaela Anton, care speră că mai mulţi copii se vor apropia de acest sport după performanţa sa:

„Această medalie înseamnă totul pentru mine. Am foarte multe medalii, nu am degete să le număr. Este o medalie care sper să încurajeze tineretul să vină spre acest sport.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt multe ore depuse, accidentări, lovituri. Foarte multe ore de muncă”, a declarat Mihaela Anton, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” Vezi toate știrile
Citește și