Închide meniul

AS.ro LIVE | Mihaela Anton şi Dan Scurtu au fost invitaţii lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale campioanei la monobob

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 11:15

Reclamă
AS.ro LIVE | Mihaela Anton şi Dan Scurtu au fost invitaţii lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale campioanei la monobob

AS.ro LIVE | Mihaela Anton şi Dan Scurtu sunt invitaţii lui Dan Pavel

Mihaela Anton, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

AS.ro LIVE | Mihaela Anton şi Dan Scurtu au fost invitaţii lui Dan Pavel, de la 10:30. Medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de Tineret de la Gangwon la monobob a venit alături de antrenorul său pentru a povesti despre performanţa sa din Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este prima medalie obţinută de România la competiţia din Coreea de Sud. Proba a fost câştigată de Maja Voigt, din Danemarca, urmată de Agnese Campeol, din Thailanda. O altă sportivă din România, Luiza Georgiana Olaru, a ocupat locul 6, potrivit news.ro.

AS.ro LIVE | Mihaela Anton şi Dan Scurtu au fost invitaţii lui Dan Pavel

„Mihaela Anton a urcat pe podiumul olimpic de la Gangwon 2024, la monobob, după o zi în care a avut două manșe diferite, prima cu un start mai slab, încheiată pe locul 6, și a doua încărcată de dorința de a arăta că valoarea ei e alta. A împins la start, a condus bine și jos la sosire a fost mulțumită de ea. Așteptarea finalului l-a făcut pe antrenorul Dan Scurtu sa explodeze de bucurie la câștigarea medaliei de bronz.

Luiza Olaru a terminat pe locul 6. Competiția a fost câștigată de Maja Voigt (Danemarca), argintul a revenit tailandezei Agnese Campeol.

Medalia Mihaelei a fost conferita de președintele Federației Internaționale de Bob, Ivo Ferriani, membru CIO.

Reclamă

Bravooo, Mihaela!”, a scris Comitetul Olimpic şi Sportiv Român pe pagina de Facebook.

Medalia cucerită de în Coreea de Sud reprezintă enorm pentru Mihaela Anton, care speră că mai mulţi copii se vor apropia de acest sport după performanţa sa:

„Această medalie înseamnă totul pentru mine. Am foarte multe medalii, nu am degete să le număr. Este o medalie care sper să încurajeze tineretul să vină spre acest sport.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt multe ore depuse, accidentări, lovituri. Foarte multe ore de muncă”, a declarat Mihaela Anton, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și