Închide meniul

Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus: „Voi da tot ce am mai bun”

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 14:39

Reclamă
Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus: „Voi da tot ce am mai bun

Interacţiune fabuloasă între tenismenul Carlos Alcaraz şi Juventus

Carlos Alcaraz, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus. „Bătrâna Doamnă” l-a împrumutat pe fotbalistul Carlos Alcaraz de la Southampton. Argentinianul de 21 de ani are şi o clauză de cumpărare de 40 de milioane de euro a fost deja prezentat de formaţia din Torino, iar postările au atras atenţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz din tenis, dublu câştigător de Grand Slam şi fost număr 1 mondial, este mare fan al fotbalului şi nu a ratat ocazia să producă un moment amuzant.

Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus

„Voi da tot ce am mai bun! Mulțumesc de încredere”, a scris tenismenul Carlos Alcaraz la postarea în care Juventus l-a prezentat pe fotbalistul argentinian Carlos Alcaraz. La scurt timp, contul italienilor de Instagram i-a răspuns campionului din tenis cu un emoji care face cu ochiul.

Fotbalistul Carlos Alcaraz a început fotbalul la Racing Club din Argentina, ţara sa natală. În ianuarie 2023, el a ajuns la Southampton, în schimbul a 13,6 mlioane de euro. În 47 de meciuri disputate în tricoul „sfinţior”, el a marcat 8 goluri şi a oferit 5 pase de gol.

Reclamă

Carlos Alcaraz, eliminat în sferturile de finală de la Australian Open

Spaniolul Carlos Alcaraz şi-a încheiat parcursul al Australian Open în sferturile de finală, după înfrângerea cu Alexander Zverev. Campionul de la Wimbledon 2023 a fost dezamăgit de jocul din meciul cu Zverev, dar este fericit cu prestaţiile sale de la Melbourne. Sfertul de finală de la Australian Open reprezintă cea mai bună performanţă a sa la turneul de la Antipozi:

„A fost un turneu bun pentru mine. Am ajuns până în sferturi, am jucat un tenis bun. Sunt trist cu nivelul di meciul cu Zverev, pentru că am jucat un tenis bun în tururile precedente şi am avut multă încredere. Am şi servit bine. Cu Zverev nu am arătat acest lucru.

În general, sunt fericit cu acest turneu. Am jucat multe meciuri grozave şi un sfert de finală la un Grand Slam este un lucru bun, chiar dacă nu asta caut”, a declarat Carlos Alcaraz, după turneul de la Melbourne.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și