Închide meniul

Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus: „Voi da tot ce am mai bun”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 14:39

Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus: „Voi da tot ce am mai bun

Interacţiune fabuloasă între tenismenul Carlos Alcaraz şi Juventus

Carlos Alcaraz, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus. „Bătrâna Doamnă” l-a împrumutat pe fotbalistul Carlos Alcaraz de la Southampton. Argentinianul de 21 de ani are şi o clauză de cumpărare de 40 de milioane de euro a fost deja prezentat de formaţia din Torino, iar postările au atras atenţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz din tenis, dublu câştigător de Grand Slam şi fost număr 1 mondial, este mare fan al fotbalului şi nu a ratat ocazia să producă un moment amuzant.

Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus

„Voi da tot ce am mai bun! Mulțumesc de încredere”, a scris tenismenul Carlos Alcaraz la postarea în care Juventus l-a prezentat pe fotbalistul argentinian Carlos Alcaraz. La scurt timp, contul italienilor de Instagram i-a răspuns campionului din tenis cu un emoji care face cu ochiul.

Fotbalistul Carlos Alcaraz a început fotbalul la Racing Club din Argentina, ţara sa natală. În ianuarie 2023, el a ajuns la Southampton, în schimbul a 13,6 mlioane de euro. În 47 de meciuri disputate în tricoul „sfinţior”, el a marcat 8 goluri şi a oferit 5 pase de gol.

Reclamă

Carlos Alcaraz, eliminat în sferturile de finală de la Australian Open

Spaniolul Carlos Alcaraz şi-a încheiat parcursul al Australian Open în sferturile de finală, după înfrângerea cu Alexander Zverev. Campionul de la Wimbledon 2023 a fost dezamăgit de jocul din meciul cu Zverev, dar este fericit cu prestaţiile sale de la Melbourne. Sfertul de finală de la Australian Open reprezintă cea mai bună performanţă a sa la turneul de la Antipozi:

„A fost un turneu bun pentru mine. Am ajuns până în sferturi, am jucat un tenis bun. Sunt trist cu nivelul di meciul cu Zverev, pentru că am jucat un tenis bun în tururile precedente şi am avut multă încredere. Am şi servit bine. Cu Zverev nu am arătat acest lucru.

În general, sunt fericit cu acest turneu. Am jucat multe meciuri grozave şi un sfert de finală la un Grand Slam este un lucru bun, chiar dacă nu asta caut”, a declarat Carlos Alcaraz, după turneul de la Melbourne.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și