Închide meniul

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimi, la Transylvania Open

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2024, 20:31

Reclamă
Jaqueline Cristian s-a calificat în optimi, la Transylvania Open

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimi, la Transylvania Open

Jaqueline Cristian, la Transylvania Open - Profimedia Images

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimi, la Transylvania Open, singurul de nivel WTA 250 din România şi dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, după ce a învins-o pe spaniola Marina Bassols Ribera, cu 6-3, 6-2, marţi seara, în BT Arena din Cluj-Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Jaqueline Cristian trebuia să o înfrunte pe compatrioata Miriam Bulgaru, dar aceasta a fost nevoită să se retragă chiar înaintea partide, din cauza unei probleme medicale de ultim moment.

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimi, la Transylvania Open

Bulgaru a fost înlocuită cu o ”lucky loser”, Bassols Ribera (24 ani, 105 WTA), care s-a înclinat după o oră şi 14 minute.

Jaqueline Cristian (25 ani, 81 WTA) a reuşit 4 aşi şi nu şi-a pierdut niciodată serviciul, salvând toate cele patru mingi de break pe care le-a avut iberica.

Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 4.040 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe daneza Clara Tauson (21 ani, 80 WTA). Daneza are 3-2 în meciurile directe, ultima victorie datând de săptămâna trecută, când s-a impus cu 6-2, 6-0 în optimi la Linz.

Reclamă

Tot marţi, Ana Bogdan şi argentinianca Nadia Podoroska au fost învinse de favoritele numărul doi, Viktoria Hruncakova (Slovacia)/Alexandra Panova (Rusia), cu 6-4, 6-3, în primul tur la dublu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și