Închide meniul
Foto

Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în The Sun. Românul a prins TOP 10 şi e peste Cole Palmer, Garnacho şi Doku

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2024, 18:45

Reclamă
Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în The Sun. Românul a prins TOP 10 şi e peste Cole Palmer, Garnacho şi Doku

Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în The Sun

Radu Drăguşin şi Destiny Udogie, în vestiarul lui Tottenham / Profimediaimages

Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în cotidianul The Sun. Românul a fost inclus în TOP 10 al celor mai bine plătiţi jucători U21 din Premier League. Fundaşul lui Tottenham este peste noile „perle” ale lui Manchester City, Manchester United şi Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost transferat în această iarnă de Spurs. Londonezii au achitat 30 de milioane de euro în conturile celor de la Genoa. I l-au „suflat” lui Bayern Munchen, care a încercat să îl convingă pe ultima sută de metri cu un salariu net superior.

Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în The Sun

Radu Drăguşin a împlinit 22 de ani în urmă cu patru zile, dar încă este eligibil şi pentru naţionala României U21. El a ajuns jucător de bază în defensiva reprezentativei de seniori şi a contribuit la calificarea la EURO 2024.

Potrivit jurnaliştilor de la thesun.co.uk, Drăguşin încasează, săptămâna, 85.000 de lire sterline pe săptămână (n.r. aproximativ 100.000 de euro). Ocupă locul 6 în clasamentul care este condus de Ansu Fati. Starul împrumutat de Barcelona la Brighton încasează 16.000 de lire sterline pe săptămână (n.r. 188.000 de euro).

Radu Drăguşin primeşte mai mulţi bani decât Cole Palmer, Alejando Garnacho şi Jeremy Doku. Iată topul întocmit de The Sun.

Reclamă

1. Ansu Fati (Brighton) – 160.000 de lire sterline
2. Ryan Gravenberch (Liverpool) – 150.000
3. Levi Colwill (Chelsea) – 100.000
4. Carney Chukwuemeka (Chelsea) – 100.000
5. Rasmus Hojlund (Manchester United) – 85.000
6. Radu Drăguşin (Tottenham) – 85.000
7. Cole Palmer (Chelsea) – 75.000
8. Destiny Udogie (Tottenham) – 75.000
9. Pape Sarr (Tottenham) – 70.000
10. Alejandro Garnacho (Manchester United), Jeremy Doku (Manchester City), Noni Madueke (Chelsea) – 50.000

Radu Drăguşin ocupă locul trei în topul celor mai scumpe transferuri efectuate în această iarnă, după ce Tottenham le-a plătit celor de la Genoa suma de 25 de milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga bonusuri în valoare de cinci milioane de euro.

Cel mai scump transfer realizat a fost cel al lui Vitor Roque, de la Athletico Paranaense la Barcelona, în schimbul sumei de „doar” 40 de milioane de euro. Pe locul secund în topul transferurilor se clasează Sacha Boey, cel pe care Bayern l-a transferat de la Galatasaray, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Genoa, anunţ şoc după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Directorul general al celor de la Genoa a dezvăluit că fundaşul român şi-ar fi dorit să rămână la echipa italiană, până la finalul sezonului.

Oficialul „grifonilor” a mai dezvăluit că Genoa a fost nevoită să-l vândă pe Drăguşin, pentru a putea face şi alte transferuri, în vederea atingerii obiectivelor din acest sezon.

A vrut să rămână și să ne ajute să ne atingem obiectivele. Însă, vânzarea lui a fost necesară pentru a cumpăra jucători precum Bohinen, Spence, Ankeye și Vitinha”, a declarat directorul general al celor de la Genoa, Andres Blazquez, conform insidefutbol.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și