Închide meniul

„A vrut să rămână!” Oficialii lui Genoa, anunţ şoc după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 15:51

Reclamă
„A vrut să rămână! Oficialii lui Genoa, anunţ şoc după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Oficialii lui Genoa, anunţ şoc după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăguşin/ Profimedia

Oficialii lui Genoa au făcut un anunţ şoc, la mai puţin de o lună după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham. Directorul general al formaţiei din Serie A a dezvăluit că fundaşul român şi-ar fi dorit să rămână la echipa italiană, până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost transferat de Tottenham în schimbul sumei de 25 de milioane de euro. La această sumă se vor mai adăuga alte cinci milioane de euro, sub formă de bonusuri.

Oficialii lui Genoa, anunţ şoc după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Directorul general de la Genoa a oferit declaraţii despre plecarea lui Radu Drăguşin. Acesta a surprins şi a dezvăluit că fundaşul nu îşi dorea să plece de la echipa din Seria A, dorind să rămână pentru a-şi ajuta coechipierii să-şi atingă obiectivele stabilite.

Oficialul „grifonilor” a mai dezvăluit că Genoa a fost nevoită să-l vândă pe Drăguşin, pentru a putea face şi alte transferuri, în vederea atingerii obiectivelor din acest sezon.

„A vrut să rămână și să ne ajute să ne atingem obiectivele. Însă, vânzarea lui a fost necesară pentru a cumpăra jucători precum Bohinen, Spence, Ankeye și Vitinha”, a declarat directorul general al celor de la Genoa, Andres Blazquez, conform insidefutbol.com.

Reclamă

După plecarea lui Radu Drăguşin, Genoa a efectuat nu mai puţin de cinci transferuri. Cittadini, Spence şi Vitinha au fost împrumutaţi, iar Stolz şi Ankeye au fost cumpăraţi, în schimbul sumei de 2,75 milioane de euro.

Oferta uriaşă pe care Radu Drăguşin a refuzat-o, pentru a semna cu Tottenham

Au ieşit la iveală noi detalii despre oferta uriaşă pe care Radu Drăguşin a refuzat-o, pentru a semna cu Tottenham. Aurelio De Laurentiis, patronul celor de la Napoli, a dezvăluit faptul că l-a dorit cu insistenţă pe fundaşul român, înaintând o ofertă mai bună, decât cea a lui Tottenham, însă stopperul naţionalei a ales, în cele din urmă, Premier League.

Aurelio De Laurentiis a dezvăluit că a fost cu ochii pe Radu Drăguşin. Patronul de la Napoli a dezvăluit că oficialii de la Genoa i-au confirmat că oferta făcută de el a fost cea mai mare, pentru fundaşul român.

Reclamă 4 / 0/3

De Laurentiis a mai spus că Radu Drăguşin a fost cel care a ales să spună pas ofertei de la Napoli, cât şi celei de la Bayern, pentru a-şi îndeplini visul de a juca în Premier League.

„L-am urmărit pe jucătorul lui Genoa (n.r. Radu Drăgușin), chiar oficialii lui Genoa mi-au confirmat că oferta mea a fost superioară celorlalte primite, însă jucătorul a preferat Anglia în detrimentul lui Napoli și al lui Bayern Munchen. Anglia este considerată ca fiind o destinație de nerefuzat întotdeauna”, a declarat Aurelio De Laurentiis, conform ilnapolista.it.

Radu Drăguşin a bifat deja trei meciuri la Tottenham. Acesta a fost introdus pe final, în partidele cu Manchester United, Brentford şi Everton, din Premier League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și