Închide meniul
Foto

Logodnica unui titular din naţionala României a facut senzaţie în Dubai. Apariţie fabuloasă a avocatei. Cât de frumoasă este

Publicat: 8 februarie 2024, 9:04

Reclamă

Logodnica unui titular din naţionala României a facut senzaţie în Dubai. Mara Iulia Cîmpean, logodnica lui Andrei Burcă, a avut o apariţie fabuloasă la două luni după ce a fost cerută în căsătorie de fundaşul de 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burcă trece prin cea mai bună perioadă a vieţii. Fundaşul central este golgheter la echipa la care joacă şi Florin Tănase, Al Akhdoud. Are 4 reuşite şi se pregăteşte pentru EURO 2024. În calificări a făcut cuplu în centrul defensivei cu Radu Drăguşin.

Logodnica unui titular din naţionala României a facut senzaţie în Dubai

La finalul lunii decembrie, Andrei Burcă a trecut prin momente emoţionante şi în viaţa privată. S-a logodit cu iubita lui, Mara Iulia. Internaţionalul român a făcut pasul cel mare la Paris, în „oraşul iubirii”.

Burcă a profitat acum de o scurtă vacanţă şi şi-a dus logodnica în Dubai. Mara Iulia, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), a postat mai multe imagini pe reţelele sociale.

Andrei Burcă şi Mara Iulia Cîmpean s-au cazat într-un hotel de lux şi au vizitat oraşul care este considerat a fi „raiul milionarilor”.

Reclamă

Mara Iulia Cîmpean este avocat şi s-a mutat cu Andrei Burcă în Arabia Saudită. Al-Okhdood l-a transferat în vara anului trecut pe fundaşul român după ce a plătit 1 milion de euro în conturile lui CFR Cluj.

Andrei Burcă, uluit de Cristiano Ronaldo după ce a jucat contra lui

Andrei Burcă e uluit de Cristiano Ronaldo după ce a jucat contra lui. Al-Nassr – Al-Akhdoud s-a încheiat 3-0, iar Ronaldo a înscris de două ori. Starul portughez a marcat în minutele 77 şi 80.

După meci, Andrei Burcă l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo. Fundaşul naţionalei e impresionat de ce poate face starul portughez la 38 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Este ok la echipă, sunt antrenamente intense, s-a văzut asta și la națională, mereu am venit pregătit. E un campionat puternic, mereu dai peste adversari foarte buni, se joacă pe contre, dacă stai bine în teren și alergi, ai o șansă, dar sunt foarte mulți jucători de valoare.

De exemplu Ronaldo, credeam că îl controlăm foarte bine și a avut două execuții în trei minute de nu am înțeles nimic. Am încercat să o scot, am crezut că se duce în bară. Mă tot uit pe reluări, incredibil. Îl apreciez, eu nu am văzut asemenea om în viața mea. La vârsta pe care o are, să câștige orice… să dai gol împotriva lui Al Akhdoud și să te bucuri ca și cum ai da gol de calificare, e incredibil ce face acest om și ce își dorește de la viață.

Nu, pentru că aici sunt șase-șapte echipe care se bat la campionat și restul echipelor au lotul cam de aceeași valoare. Îmi doresc foarte mult să fiu sănătos și să fiu la turneul final, unde să facem performanță. Înainte de această dublă, în capul meu era doar această calificare”, a declarat Andrei Burcă pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
Vezi toate știrile
Citește și