Închide meniul
Foto

Andrei Burcă se pregăteşte de nuntă! Cerere în căsătorie după modelul lui Ianis Hagi. Logodnica lui este de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Publicat: 3 ianuarie 2024, 19:12

Andrei Burcă se pregăteşte de nuntă! Cerere în căsătorie după modelul lui Ianis Hagi. Logodnica lui este de o frumuseţe răpitoare

Andrei Burcă se pregăteşte de nuntă

Andrei Burcă şi logodnica lui, Mara Iulia Cîmpean / Colaj Instagram

Andrei Burcă se pregăteşte de nuntă în 2024. Fundaşul în vârstă de 30 de ani şi-a cerut iubita în căsătorie după modelul lui Ianis Hagi. Internaţionalul român a făcut pasul cel mare la Paris, în „oraşul iubirii”. La fel a făcut şi fiul lui Gică Hagi, care a avut cununia civilă în ziua de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularul din centrul defensivei naţionalei României s-a logodit cu Mara Iulia Cîmpean. Logodnica lui este de o frumuseţe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Andrei Burcă se pregăteşte de nuntă

Viitoarea soţie a lui Burcă a postat o imagine cu inelul de logodnă primit, dar şi mai multe fotografii din capitala Franţei.

Abia aștept să-mi petrec restul vieții cu tine„, a fost mesajul postat de Mara Iulia pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Mara Iulia Cîmpean (@maraiulia)

Ea a fost felicitată imediat de partenerele foştilor colegi ai lui Burcă de la CFR Cluj, Cristi Manea şi Adrian Păun.

Mara Iulia Cîmpean este avocat şi s-a mutat cu Andrei Burcă în Arabia Saudită. Al-Okhdood l-a transferat în vara anului trecut pe fundaşul român după ce a plătit 1 milion de euro în conturile lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Burcă este coechipier cu Florin Tănase la arabi şi este titular incontestabil. Este fundaş golgheter! În cele 18 meciuri din campionat a înscris 4 goluri.

Andrei Burcă, uluit de Cristiano Ronaldo după ce a jucat contra lui

Andrei Burcă e uluit de Cristiano Ronaldo după ce a jucat contra lui. Al-Nassr – Al-Akhdoud s-a încheiat 3-0, iar Ronaldo a înscris de două ori. Starul portughez a marcat în minutele 77 şi 80.

După meci, Andrei Burcă l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo. Fundaşul naţionalei e impresionat de ce poate face starul portughez la 38 de ani.

Este ok la echipă, sunt antrenamente intense, s-a văzut asta și la națională, mereu am venit pregătit. E un campionat puternic, mereu dai peste adversari foarte buni, se joacă pe contre, dacă stai bine în teren și alergi, ai o șansă, dar sunt foarte mulți jucători de valoare.

De exemplu Ronaldo, credeam că îl controlăm foarte bine și a avut două execuții în trei minute de nu am înțeles nimic. Am încercat să o scot, am crezut că se duce în bară. Mă tot uit pe reluări, incredibil. Îl apreciez, eu nu am văzut asemenea om în viața mea. La vârsta pe care o are, să câștige orice… să dai gol împotriva lui Al Akhdoud și să te bucuri ca și cum ai da gol de calificare, e incredibil ce face acest om și ce își dorește de la viață.

Nu, pentru că aici sunt șase-șapte echipe care se bat la campionat și restul echipelor au lotul cam de aceeași valoare. Îmi doresc foarte mult să fiu sănătos și să fiu la turneul final, unde să facem performanță. Înainte de această dublă, în capul meu era doar această calificare”, a declarat Andrei Burcă pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și