Închide meniul

„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep

Viviana Moraru Publicat: 8 februarie 2024, 17:47

Reclamă
„Când a minţit, acum sau atunci? Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep

Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep

Ilie Năstase, Simona Halep, Patrick Mouratoglou/ Colaj Hepta, Profimedia

Ilie Năstase a transmis un mesaj necruţător, după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep. Fostul lider ATP a transmis că antrenorul francez a reacţionat mult prea târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Mouratoglou a fost audiat în a doua zi a procesului Simonei Halep, de la TAS. Pentru româncă, mai urmează o zi de audieri la Lausanne.

Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep

Ilie Năstase nu a stat pe gânduri şi a oferit o reacţie acidă, după ce a aflat că Patrick Mouratoglou şi-ar fi asumat vina, în faţa judecătorilor care o audiază pe Simona Halep. Fostul lider ATP a subliniat că este mult prea târziu pentru o astfel de reacţie din partea antrenorului francez.

„Pentru mine, e prea târziu. Trebuia să și-o asume atunci. Când a mințit: atunci sau acum? Nu merge! Să lăsăm să se judece și vedem. Până atunci, nu am ce să spun”, a transmis Ilie Năstase, conform playsport.ro.

Patrick Mouratoglou a fost audiat aproximativ 20 de minute la TAS, în procesul Simonei Halep. Francezul a venit însoţit de Candice Gohier, fizioterapeuta care i-a administrat româncei suplimentul contaminat cu Roxadustat. Ambii şi-ar fi asumat vina pentru situaţia în care a ajuns fostul lider WTA.

Reclamă

Comisia TAS desemnată să judece această chestiune este formată din Annabelle Bennett (Australia), preşedinte, Jeffrey G. Benz (SUA) şi profesorul Ulrich Haas (Germania).

În urma audierii, Comisia TAS va delibera şi va pregăti hotărârea arbitrală care va conţine decizia şi motivarea acesteia. În acest moment, nu se poate da nicio indicaţie cu privire la data la care va fi pronunţată hotărârea arbitrală finală.

Care este cea mai mare problemă pentru Simona Halep în apelul de la TAS

Un expert în dreptul sportiv a dezvăluit care este cea mai mare problemă pentru Simona Halep în apelul de la TAS. Avocatul Sabin Gherdan a analizat apelul româncei de la Lausanne.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit acestuia, principala problemă o constituie paşaportul biologic. Sabin Gherdan crede că va fi foarte greu de combătut la tribunal.

„Trebuie să explice ce s-a întâmplat cu acea substanță care a ajuns în sângele ei, cât și cu privire la pașaportul biologic, aspect care, din punctul meu de vedere, este cel mai problematic.

Noi în România am încercat să probăm faptul că, într-o anumită carne, s-au aflat anumite substanțe. Și ne-am lovit de imposibilitatea de a expertiza acea bucată de carne. Pentru că laboratoarele, când au aflat despre ce este vorba, au preferat să nu ne accepte expertiza”, a declarat avocatul Sabin Gherdan pentru euronews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și