Închide meniul

„O grupă jenantă” Florin Prunea le spulberă speranțele fanilor României: „Nu vom merge niciodată la Mondiale așa!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 februarie 2024, 8:23

Reclamă
„O grupă jenantă Florin Prunea le spulberă speranțele fanilor României: „Nu vom merge niciodată la Mondiale așa!

Florin Prunea ştie care este meciul care poate decide titlul în Liga 1

Florin Prunea, la un eveniment/ Hepta

Florin Prunea le spulberă speranțele fanilor României, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor 2024-2025, care a fost în direct în AntenaPLAY. Fostul portar al Generaţiei de Aur atrage atenţia asupra adversarilor tricolorilor şi nu crede că este posibilă calificarea la Campionatul Mondial prin intermediul Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României se află în Liga C a competiţiei, şi a fost în prima urnă valorică. „Tricolorii” se vor duela cu Kosovo, Cipru şi câştigătoarea dintre Lituania şi Gibraltar.

Florin Prunea le spulberă speranțele fanilor României

Din 1998 nu au mai jucat tricolorii la un Campionat Mondial. Atunci ajungeau până în optimile de finală şi erau eliminaţi de Croaţia.

E o grupă jenantă pentru România. Dacă ne uităm cu cine joacă alții și cu cine jucăm noi, atunci ne dăm seama că nu este bine. Nu cred că este o șansă pentru Mondiale, hai să vedem ultimele finale din Liga Națiunilor, cine s-a calificat din aceste meciuri?

Ultima finală a fost Franța – Spania. Hai să fim serioși, nu vom merge niciodată la Mondiale din Liga Națiunilor. Este o competiție care înlocuiește meciurile amicale, eu consider această grupă drept una de antrenament”, a declarat Florin Prunea pentru iamsport.ro.

Reclamă

Florin Prunea a adunat 40 de selecţii în reprezentativa României.

Importanţa Ligii Naţiunilor pentru eventuala prezenţă la CM 2026

Site-ul frf.ro a explicat importanţa unei clasări cât mai bune la ediţia din 2024-2025 a Ligii Naţiunilor, care ne poate face să sperăm la o prezenţă la Campionatul Mondial din 2026.

UEFA Nations League 2024/25 va conta și pentru stabilirea ultimelor echipe europene calificate la Campionatul Mondial din 2026. Cel mai bine clasate 4 formații în Liga Națiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru Mondial, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte 4 echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele 4 naționale europene participante la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada”, se arată pe frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi Vezi toate știrile
Citește și