Închide meniul

„O grupă jenantă” Florin Prunea le spulberă speranțele fanilor României: „Nu vom merge niciodată la Mondiale așa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 februarie 2024, 8:23

„O grupă jenantă Florin Prunea le spulberă speranțele fanilor României: „Nu vom merge niciodată la Mondiale așa!

Florin Prunea ştie care este meciul care poate decide titlul în Liga 1

Florin Prunea, la un eveniment/ Hepta

Florin Prunea le spulberă speranțele fanilor României, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor 2024-2025, care a fost în direct în AntenaPLAY. Fostul portar al Generaţiei de Aur atrage atenţia asupra adversarilor tricolorilor şi nu crede că este posibilă calificarea la Campionatul Mondial prin intermediul Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României se află în Liga C a competiţiei, şi a fost în prima urnă valorică. „Tricolorii” se vor duela cu Kosovo, Cipru şi câştigătoarea dintre Lituania şi Gibraltar.

Florin Prunea le spulberă speranțele fanilor României

Din 1998 nu au mai jucat tricolorii la un Campionat Mondial. Atunci ajungeau până în optimile de finală şi erau eliminaţi de Croaţia.

E o grupă jenantă pentru România. Dacă ne uităm cu cine joacă alții și cu cine jucăm noi, atunci ne dăm seama că nu este bine. Nu cred că este o șansă pentru Mondiale, hai să vedem ultimele finale din Liga Națiunilor, cine s-a calificat din aceste meciuri?

Ultima finală a fost Franța – Spania. Hai să fim serioși, nu vom merge niciodată la Mondiale din Liga Națiunilor. Este o competiție care înlocuiește meciurile amicale, eu consider această grupă drept una de antrenament”, a declarat Florin Prunea pentru iamsport.ro.

Reclamă

Florin Prunea a adunat 40 de selecţii în reprezentativa României.

Importanţa Ligii Naţiunilor pentru eventuala prezenţă la CM 2026

Site-ul frf.ro a explicat importanţa unei clasări cât mai bune la ediţia din 2024-2025 a Ligii Naţiunilor, care ne poate face să sperăm la o prezenţă la Campionatul Mondial din 2026.

UEFA Nations League 2024/25 va conta și pentru stabilirea ultimelor echipe europene calificate la Campionatul Mondial din 2026. Cel mai bine clasate 4 formații în Liga Națiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru Mondial, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte 4 echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele 4 naționale europene participante la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada”, se arată pe frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și