Închide meniul
EXCLUSIV

„Luaţi alt atacant la FCSB?” Gigi Becali, prima reacţie după ce l-a vândut pe Andrea Compagno în China: „Spulber tot!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 februarie 2024, 10:48

Reclamă
„Luaţi alt atacant la FCSB? Gigi Becali, prima reacţie după ce l-a vândut pe Andrea Compagno în China: „Spulber tot!

Gigi Becali, prima reacţie după ce l-a vândut pe Andrea Compagno în China

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce l-a vândut pe Andrea Compagno (27 de ani) în China. În exclusivitate pentru AS.ro, patronul FCSB-ului a confirmat că a renunţat la golgheterul de sezonul trecut. Nu ia în calcul să transfere un alt jucător în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a refuzat oferta primită din Turcia şi a semnat deja cu Tianjin Tiger. Chiar dacă Gigi Becali l-a transferat în vara anului trecut cu 1.5 milioane de euro, acum a acceptat să îl cedeze cu numai 120.000 de euro.

Gigi Becali, prima reacţie după ce l-a vândut pe Andrea Compagno în China

Becali nu regretă că l-a vândut cu o sumă infimă pe atacantul cotat la 2.3 milioane de euro de Transfermarkt.

L-am dat cu 120.000 de euro. Ce am pierdut, nu am pierdut nimic… asta este la fotbal, nu contează. (Reporter: Luaţi alt atacant la FCSB?) Ce atacant? Nu iau niciun atacant. Am echipă, spulber tot! Dacă nu aveam echipă, da. Nici nu am unde să îi bag. Am trei atacanţi, am echipă, spulber tot! La revedere până în vară!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Florinel Coman, David Miculescu, Luis Phelipe şi Alexandru Băluţă sunt jucătorii de la FCSB care pot juca pe postul de vârf împins.

Reclamă

Andrea Compagno avea semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi primea un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro.

Compagno are parte de un sezon slab. A marcat doar 4 goluri în cele 23 de meciuri pe care le-a adunat în toate competiţiile. În 2024, el a jucat doar 15 minute, în partida cu UTA, câştigată de roş-albaştri cu 4-0.

Anamaria Prodan l-a asaltat cu oferte pe Andrea Compagno

Anamaria Prodan l-a asaltat cu oferte pe Andrea Compagno, atacantul italian care a fost pus de Gigi Becali pe „lista neagră” la FCSB. Agentul de jucători a dezvăluit că a venit cu mai multe propuneri la golgheterul de sezonul trecut al roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan afirmase că Compagno nu se grăbeşte să plece de la liderul Ligii 1. Refuzase toate ofertele primite în această iarnă.

Ce te face să crezi că nu i-am propus foarte multe oferte până acum (n.r. lui Andrea Compagno)? Au fost foarte multe oferte! Deocamdată le-a respins pe toate. Aşteptăm„, a declarat Anamaria Prodan.

Impresarul a vorbit şi despre şansele FCSB-ului de a câştiga titlul în Liga 1, după o pauză de 9 ani.

(Este FCSB favorită?) Este primul an, după atât de mulţi ani, în care putem spune: ‘Doamne, poate câştigă şi Steaua (n.r. FCSB) campionatul!„, a mai spus Anamaria.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și